GDR3 ile Gelişmiş ses kontrolleri geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GDR3 ile Gelişmiş ses kontrolleri geliyor

GDR3 güncellemesinin beta testlerinin yapıldıgı ve bu testlerde Bildirimin Merkezinin bulundugunu daha önceki haberimizde belirtmiştik. Çin'li WpDang sitesinin haberine göre ise ortaya yeni çıkan bir diger özellik "Gelişmiş bireysel ses kontrolleri" oldu.

Güncellemenin henüz beta aşamasında olması "Bildirim Merkezi" ve "Gelişmiş Bireysel Ses Kontrolleri" ayarlarının güncellemenin final sürümünde olup olmayacagını bilmiyoruz. Tabi ki Beta testleri başarılı sonuçlanırsa bu özellikler GDR3 güncellemesiyle verilecektir.

Bu arada WpDang sitesinin haberinde belirttigi üzere GDR3 güncellemesiyle Quick Settings(hızlı ayarlar) menüsü de Windows Phone8 işletim sistemine kazandırılacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve n000k

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Ses ile kontrol ingilizce almanca fransızca olur Türkçe olmaz, apple ve microsoft bizi 3. dünya ülkesi sayıyo :D. Google'yi hiç sevmem ama global olma işini iyi yapıyo adamlar.

narnia16

narnia16

Üye
:eller:

Haber için teşekkürler abi de aklıma takılan bir şey var. Bildirim merkezi, gelişmiş ses kontrolleri ve hızlı ayar menüsü GDR3 ile verilirse bu adamlar 8.1 de ne verecek bize acaba :allalla:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ses ile kontrol ingilizce almanca fransızca olur Türkçe olmaz, apple ve microsoft bizi 3. dünya ülkesi sayıyo :D. Google'yi hiç sevmem ama global olma işini iyi yapıyo adamlar.

ses ayarlarından bahsediyoruz:hmmm

narnia16

narnia16

Üye
:eller:

Haber için teşekkürler abi de aklıma takılan bir şey var. Bildirim merkezi, gelişmiş ses kontrolleri ve hızlı ayar menüsü GDR3 ile verilirse bu adamlar 8.1 de ne verecek bize acaba :allalla:

Bu arada mesajım yanlış anlaşılmaz umarım, tabi ki eksiklerin bir an önce giderilmesini bende istiyorum da aklıma takıldı sadece. Belki sürpriz özellikler falan gelir diye :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bu arada mesajım yanlış anlaşılmaz tabi ki eksiklerin bir an önce giderilmesini bende istiyorum da aklıma takıldı sadece. Belki sürpriz özellikler falan gelir diye :ehe

onu biz de aramızda tartıştık bir sonuca varamadık. Artık orası da Microsoft'un hayal gücüne kalsın:D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

blackcemre

Üye
haber için teşekkürler.

acoustic

acoustic

Üye

arkadaşım zil seslerini kontrol olayından bahsediliyor yani özelleştirme olayı ;)

ÖEY

ÖEY

Üye
Haber için teşekkürler üstad:oke: Ama ben de Semih gibi bu adamlar beklenen her şeylerin pek çoğunu GDR3 ile verirse WP8.1'de ne yapacaklar diye ciddi ciddi düşünmeye başladım. Yani yan gelip yatmasınlar da :D :kıskıs: Şu sistemin görünen ve beklenen tüm eksikleri gedikleri bu iki güncellemeyle kapansın başka bir şey istemem zaten.

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Haberi yanlış anlamışım kusura bakmayın. :D Ama baya oluyor geçenlerde gelişmiş sesle kontrol özelliklerinin ilerideki güncellemelerle geleceği ile ilgili haberler vardı onla karıştırdım :D.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Haber için teşekkürler üstad:oke: Ama ben de Semih gibi bu adamlar beklenen her şeylerin pek çoğunu GDR3 ile verirse WP8.1'de ne yapacaklar diye ciddi ciddi düşünmeye başladım. Yani yan gelip yatmasınlar da :D :kıskıs: Şu sistemin görünen ve beklenen tüm eksikleri gedikleri bu iki güncellemeyle kapansın başka bir şey istemem zaten.

Eğer sistemin adı 8.1 ise, daha farklı yeni özellikler gelir. Ondan sonra 8.1 için "ambix"(tamamen sallamaca bir isim) diye bir güncelleme verirler hatalarını düzeltirler. Böyle böyle gider...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

ses ayarlarından bahsediyoruz:hmmm

Abi ses ayarlarından bahsediliyor Ok ama biliyorsun symbian da bile sesle kontrol vardı türkçe her menüye girip arama yapıyorduk ama bunda tık yok hala yabancı menü

ElectroTR

ElectroTR

Üye
MotorolaX te miydi neydi. Google sırf sesle kontrol için extra bir işlemciyi sisteme ekleyip tek görevinin sesleri takip etmek olacağını söylemişti. Bu sayede ekstra bir tuşa basmadan sadece seste telefonu tamamen kontrol edebilecekler. Pil durumuna nasıl etki eder bilmem ama güzel düşünce :D

narnia16

narnia16

Üye
MotorolaX te miydi neydi. Google sırf sesle kontrol için extra bir işlemciyi sisteme ekleyip tek görevinin sesleri takip etmek olacağını söylemişti. Bu sayede ekstra bir tuşa basmadan sadece seste telefonu tamamen kontrol edebilecekler. Pil durumuna nasıl etki eder bilmem ama güzel düşünce :D

Peki ya her an dinlenme riski :hmmm

alasulumurat

alasulumurat

Üye

Eğer sistemin adı 8.1 ise, daha farklı yeni özellikler gelir. Ondan sonra 8.1 için "ambix"(tamamen sallamaca bir isim) diye bir güncelleme verirler hatalarını düzeltirler. Böyle böyle gider...

arkadaşlar Windows 8.1 on izleme surumunu pc ye yukledim. Pc ile mobile platformunu birleştirmeyi düşündüğüne göre Microsoft. Çok guzel şeyler bizi bekliyor bence :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Peki ya her an dinlenme riski :hmmm
Ona bakarsak telefonunuz açık olması halinde bile(kilit ekranını varken ,telefonu kullanmazken) bizleri dinliyorlar :) Haber guzel sevindim buna ama bence az ozellk verilsin tam zamanında verilsin derim artık.

Üst Alt