Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeGdr3 Hafıza Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
osilost
Üye
Konu Sahibi
Gdr3 Hafıza Sorunu
Merhaba arkadaşlar ben htc 8s ime gdr 3 yükledim ama diğer dosyası silme özelliğine tıklıyorum 80 küsür mb felan bekliyorum ama sildiği yok nedenini bilen arkadaşlar yardımcı olsun
turbocore35
Üye
o sonra kendi kendine boşalıyor
hasansen_83
Üye
bende de 930 mb ama sıl dıyorum sılmıyo sılıyor dıyo beklıyorum olmuyo
Merhaba arkadaşlar ben htc 8s ime gdr 3 yükledim ama diğer dosyası silme özelliğine tıklıyorum 80 küsür mb felan bekliyorum ama sildiği yok nedenini bilen arkadaşlar yardımcı olsun
Bildiğim kadarıyla tamamen silemezsin zaten. O küçük miktar telefonun sürekli olarak kullanılan dosyalarının yansıması galiba. Diğer dosyalar Çoğaldıkça ( gb ı geçtikten sonra) işe yarıyor sanırım.
Son düzenleme:
alical33
Üye
bendede 0 bayt yazıyor sürekli sanırım tam oturmamış bu sistem geri bildirim yapılmalı
Bildiği, kadarıyla tamamen silemezsin zaten. O küçük miktar telefonun sürekli olarak kullanılan dosyalarının yansıması galiba. Diğer dosyalar Çoğaldıkça ( gb ı geçtikten sonra) işe yarıyor sanırım.