GDR2 DataSense'i Lumia925 uzerinde

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GDR2 DataSense'i Lumia925 uzerinde
Microsoft'un GDR2 güncellemesiyle bir çok yeni özellik aktifleştiriliyor,bunlardan bir tanesi de veri takibi ve yönetimi yapılabilen Datasense uygulaması

Geçtigimiz günlerde piyasaya çıkan Lumia925 üzerinde DataSense incelendi.

[video=youtube;ShZDWl_87wQ]http://www.youtube.com/watch?v=ShZDWl_87wQ&sns=em[/video]

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve ÖEY

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:bud:

Teşekkürler abi :)

ÖEY

ÖEY

Üye
:tşk:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bir eksiğimiz daha giderilecek şükür :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
datasense'teki en önemli özellik hangi uygulamanın ne kadar veri kullandığını görebilmek olucak sanırım.

PureFood

PureFood

Üye
Çok iyi çok.. Bombanın pimi çekiliyor yavaş yavaş..

tanercoskun

tanercoskun

Üye
İnternet kullanımı için çok güzel olucak. Umarım bizim Operatörlerimiz desteklenirde bundan mahrum kalmayız.
Birde Bu data sense sadece internet kullanımını için mi ? Yani Mesaj konuşma gibi kayıtlarımızı tutmaya yaramıyor sanırım ?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk:

HalfEvil333

Üye
GDR2 ne zaman bize ulaşır? Türkiye ye geç geliyordu güncellemeler.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
braayn

braayn

Üye
hadi hayırlısı

HalfEvil333

Üye
Geçmişteki guncellemelerde once amerikada dağıtıma başlandı denilmişti
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Almanya Hollanda İngiltere güncellemeyi bizden sonra almıştı. Tabi ki bütün ülkelere aynı anda başlatılamaz ama bizim ülkemizin de güncellemeleri geç aldığını söylemek biraz haksızlık olur.

nanotex

nanotex

Üye
Uygulamalı engelleme yok mu? veri bağlantısı kullanmalarını engelleyebilmemiz gerek yoksa data sense ne işe yarar ki? :angry:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
her uygulama için sadece wi-fi kullansın, sadece cellular kullansın, ikisi de uygun ya da hiç kullanmasın gibi seçenekler harika olurdu evet katılıyorum :oke:

nanotex

nanotex

Üye
her uygulama için sadece wi-fi kullansın, sadece cellular kullansın, ikisi de uygun ya da hiç kullanmasın gibi seçenekler harika olurdu evet katılıyorum :oke:
Abi zaten olması gerekiyor. Belki de adam göstermedi. O özellik olmazsa saçma sapan uygulamalar altta götürür internet paketini. Biz de sadece izleriz :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Bayağı sevdim ben bu data sense i umarım hemen gelir. Teşekkürler ali kemal abi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Abi zaten olması gerekiyor. Belki de adam göstermedi. O özellik olmazsa saçma sapan uygulamalar altta götürür internet paketini. Biz de sadece izleriz :D
aynen bize sadece "izlemek" kalır dediğin gibi :d:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Saol Paşam Bu Özellik Güncelleşmedede Gelir inşallah :tşk:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar kimse demiyorda wifi bölümünde bir özellik var :) Tekrar izlemeye üşendim nedir o ? Wifi noktalarını haritada mı gösteriyor :hmmm

Üst Alt