TikTok Hesabı Nasıl Silinir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
TikTok Hesabı Nasıl Silinir ?
Bundan yaklaşık 2.5 sene öncesi piyasaya ilk çıktığında yeni bir sosyal medya platformu olarak görülen TikTok daha sonrasında yapılan reklam çalışmaları ve kullanıcı sayısının hızla yükselmesi ile sosyal medya platformu olmaktan çok insanların giriş yaptıktan sonra çıkmak istemediği bağımlılık yapan yerlerden bir tanesi oldu.

Şuan için günümüzde milyonlarca aktif üyeye sahip olan TikTok uygulamasını eminiz ki duymuşsunuzdur. Duymadıysanız da en azından sağda solda çıkan reklamlar veya videolardaki kısa reklamlar sebebiyle TikTok uygulamasından haberiniz vardır. Bu yazımızda TikTok hesabı nasıl silinir ? Sorusunun yanıtını kısa bir şekilde vereceğim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilmeyenler için TikTok uygulaması ile kısa videolar çekebiliyorsunuz ve bu videoları düzenleyerek başkalarının videoları ile beraber diğer insanlarla paylaşabiliyorsunuz. Çok farklı konularda videolar çeken milyonlarca kişi TikTok sayesinde şimdiden sosyal medya fenomeni oldu diyebilirim. Her ne kadar eğlenceli ve getirisi güzel bir platform gibi görünse de insanların fenomen olmak için çok saçma videolar paylaştığını görünce uygulamayı silmek isteyen kişilerin sayısı da gün geçtikçe artıyor.

TikTok Hesabı Nasıl Silinir ?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunun için öncelikle cihazınızda yüklü olan uygulamayı açın. Daha sonrasında profil sayfanızın olduğu ekrana girin. Ardından sağ üst tarafta yer alan açılır menüye tıklayın. Daha sonrasında hesabımı yönet menüsüne tıklayın. Oradan hesabınızı silmek için gerekli adımları takip ederek işlemleri sonlandırabilir ve TikTok hesabınızı tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

TikTok hesabını sildikten sonra sizin uygulama üzerinden mesaj attığınız kişilere gönderdiğiniz mesajlar ne yazık ki silinmeyecektir. Onun haricinde bütün videolarınız ve hesap bilgileriniz uygulama üzerinden kaldırılacaktır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve PALA.


PALA.

PALA.

Üye
Çağın hastalıklarından biriside bunlar malesef...
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Buğra
Bülent872

Bülent872

Üye
Bu uygulama aslında çok yararlı misal olarak bu uygulamayı kullanan herkesi tespit edip ya öldüreceksin yada ülkeden süreceksin, refah seviyemiz ciddi manada artacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Milletimizin ne kadar boş olduğunu lanse eden yararlı bir uygulama
 


Üst Alt