Bundan sonra yayınlarlar büyük ihtimal
Ben durumu izah ettim onlara
Şimdi gbwhatsapp kullandığımızda ve orjinal WhatsApp'a geçecek olursak medyayı klasör üzerinden geri alamıyoruz
Ben bunu söyledim sonra yayınladılar bu sürümü
Yowhatsapp'ın bundan farklı avantaj özellikleri var mı ?
Hiç kullanmadım onu ben
En iyisi burdaki konu öldü de. Biz çeviri yapacaz hiç onla bunla uğraşmıcaz (şimdiye kadarki burdaki çevirisi olanlar yanlış anlamasın) Hata veriyor Apkeditör bende denedim illa bi yerde sorun çıkıyor en iyisi pc ama bunlar nasıl yapıyor bilmiyorum @Jokerr33
Ben diyorum var denedim yok diyor yinede ilgilendilen sağ olsunlar. bide benim şu konum paylaşmayı bi düzeltemedim Omar'a mail atıyom nasıl bi gmail kullanıyorsa gitmiyor..
Üstat emeğin için teşekkürler ederim. Fakat bu uygulama 2 kopyası yokmu çift hat kullananlar için 2 watsap . Orjinal arap omarda olan var 3 kopyası na kadar mesala. ??
Üstat emeğin için teşekkürler ederim. Fakat bu uygulama 2 kopyası yokmu çift hat kullananlar için 2 watsap . Orjinal arap omarda olan var 3 kopyası na kadar mesala. ??
1- Resmi atıf ödeneğinin kopyası ve adı + WhatsApp.
2) İkinci sayıyı (veya resmi sistemlerin silinemediği modern cihazlardaki resmi watt'ların değiştirilmesi) ve GBWhatsApp adını etkinleştirmek için bir kopya.
GBWhatsApp3 adlı üçüncü bir numarayı çalıştırmak için bir kopya. Omar in geliştirici sitesinde. Alıntı yaptım.bundakinde reklam ve eksik çeviri var. Sizin uygulama da 1 watsap kullanıyorum ama 2 inci watsap kopya olmadığı için Omar in watsabini kullanıyorum. Sorun bu. 2watsap da apk paylaşım yapabilirsiniz mesela. ???
1- Resmi atıf ödeneğinin kopyası ve adı + WhatsApp.
2) İkinci sayıyı (veya resmi sistemlerin silinemediği modern cihazlardaki resmi watt'ların değiştirilmesi) ve GBWhatsApp adını etkinleştirmek için bir kopya.
GBWhatsApp3 adlı üçüncü bir numarayı çalıştırmak için bir kopya. Omar in geliştirici sitesinde. Alıntı yaptım.bundakinde reklam ve eksik çeviri var. Sizin uygulama da 1 watsap kullanıyorum ama 2 inci watsap kopya olmadığı için Omar in watsabini kullanıyorum. Sorun bu. 2watsap da apk paylaşım yapabilirsiniz mesela. ???
Müsait olduğumda bakacağım. Bu arada GBWhatsapp'a baktım telefondan çevrilince bozuluyor diye bıraktım. Yeni sürüme kaldı artık GBWhatsapp ın çevirisi.
Müsait olduğumda bakacağım. Bu arada GBWhatsapp'a baktım telefondan çevrilince bozuluyor diye bıraktım. Yeni sürüme kaldı artık GBWhatsapp ın çevirisi.