Cadillac34
Üye
-
Konu Sahibi
-
Madem geldi o zaman detaylı olarak paylaş, millet yararlansın.Geldi bile..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynenMadem geldi o zaman detaylı olarak paylaş, millet yararlansın.
Hemen
Mağazadan indirmek varken Apk olarak indirmek nedir ya?Geldi bile..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Klavye ayarlarından başka bir tema seçip dener misiniz?Bu guncellemeden önce klavye belli bir süre sonra dönüyordu. Bu güncellemede bi süre sonra klavye simsiyah olup hiç bu tuş gorunmuyor tuşlara rastgele bastigimda yaziyo ama tuşlar görünmüyor
Hala Türkçe harfler ikinci harf olarak kullanabiliyor. Sola çekerek kelime silmek sıkıntılı. (birkaç kelime birden siliyor.)
Epey eksikleri var, fazla tatmin olmayıp eski klavyeme geri döndüm, yaşasın tuş takımlı-t9 klavyeUygulama iyi olmuş ama birkaç eksiği var
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de Google Play yok mesela iyi oluyorBen Z3 cihazımda tuş takımlı-T9 klavye kullanıyordum Gboard'ı deneyim dedim, şahsem hoşuma gitti tavsiye ederim arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mağazadan indirmek varken Apk olarak indirmek nedir ya?
Zaten uygulama ücretsiz.
hmmBen de Google Play yok mesela iyi oluyor
Yok cihazımda CM üzerinde Google Play hizmetleri çalışmıyor. Normalde Aptoide kullanıyorum da burada hoşuma giden şeyler görünce de indirdiğim oluyor.hmmneden, marketini mi çalmışlar?
Cihazımda resmi CM desteği yok çalışmıyor hocam. Eski sürümü kurup çalıştıranlar var daha sonra yükleyeceğim.CM de Google play çalışır gapps yükle
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?