Gaziantep'te Metin2 oyunu yasaklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Gaziantep'te Metin2 oyunu yasaklandı
Gaziantep Valiliği, Erzurum'da öldüren Musa'dan sonra gündeme gelen 'Metin2' oyunu geçtiğimiz haftadan itibaren yasakladı. Gaziantep'te yasaklanan oyunu oynayanlar para cezasına çarptırılacak.

Bu oyunun oynanmasını suç olarak kabul eden Valilik, Erzurum'da yaşanan olayın ardından Türkiye gündemine giren oyunun oynatılmamasına karar verdi. Sıkı bir denetimle bu oyunun oynatılmasını noktalamak isteyen Valilik, 'Metin2' ve benzeri oyunların küçük yaştaki çocukları psikolojik olarak etkilediğini bildirdi.

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, son zamanlarda 'Metin2' ve benzeri oyunların küçük yaştaki çocuklar tarafından oynandığı, bu oyunların şiddet içerikli olduğu için oyunun yasaklandığı kaydedildi.

Açıklamada, Gaziantep Valiliği tarafından il sınırları içerisinde internet toplu kullanım sağlayıcılarının iş yerlerinde 'Metin2' oyununun web siteli bütün türevlerinin oyunları ve bu oyunları çalıştıran sitelerin zararlı oyun kapsamına alındığı kaydedildi. Açıklamada, "Oyunun 24 Aralık 2009 tarihinden itibaren yasaklanması ve 'Metin2' oyununu oynatanlar hakkında 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 32. maddesine göre 01 Ocak 2010 tarihinden itibaren 143 TL para cezası uygulanacağı hususunda karar alınmıştır." denildi.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Necmati

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
OLAMAZ YAPMA YA GÜZEL OYUNDU TÜH:ağlarım:|-)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
en iyisini yapmışlar..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yazık oldu o çocuğa

egeata123

Üye
:D komedi ya oku oku gül :D yazık ama iyi olmuş biz kendimizi ayıramıyoruz en azından onlar ayrılsın oyundan

Necmati

Necmati

Üye
en güzeli zaten ne anlıyorlar böyle oyunlardan anlamdım..

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Güzel karar ama diğer illerdede oynayanlar ne olucak:hmmm

redmullet

redmullet

Üye
En iyisini yapmışlar helal olsun bence türkiye çapında gerçekleştirilmeli

Burak

Üye
nasıl bir oyun bu :hmmm
hiç oynamadım.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Oynamanıda önermem yıllarını heba etme:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
hiç sevmem bağlayıcılığı olan oyunları bende bir ara facebooktan çete savaşlarına dalmıştım çok bağlıyor

hasbaly

hasbaly

Üye
Bence knight, metin2, darkorbit gibi oyunlar tamamen Türkiye genelinde yasaklanmalı.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
eskisi gibi ilgi görmüyorlar sanki.

Mert

Mert

Üye
Oynayanlar hala var. Hatta para yatıran yarım akıllılar bile var. Tatillerde ilkokul arkadaşlarımla cs atmaya gidiyorum int. cafeye. Pc lerin yarısında metin2 açık :ah

Wonder Worker

Üye
Metin 2 Saçmalık Yahu :D Köpekler Otlanıyo xD

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
bencede en iyisini yapmışlar

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
yazın izmire gitmistim dayımların yanına ailede herkes metin2 oynuor:D ne buluyorlar bu oynda anlamadım öyle sıkıcı biseyki tamamen zaman kaybı.2-3. sınıftaki cocuklar bile okuldan kacıp kafede metin 2 oynuyorlar.İns türkiye genelinde yasakalanır

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende anlamadım kocaman adamlar oynuyor geçtim çocukları saçma sapan bir oyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...