Garmin Türkiye Topographic (yükseltili) haritası 10 m İzohipli ve doğu bölgesi dahil

Sponsorlu Bağlantılar

suleymanatban

Üye
Süleyman atban kardeşim verdiin link te bulunan harita türkiyenin sadece batısı.... Biri yadım etsin ya allah rızası için....türkiyenin doğusu yok arıyoruz ama yok 1 yıl oldu nerdeyse
bulursam eklerım arkadaşımm araştırıyorum..

ilhanfire55

Üye
Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

deliboran

Üye
kardeş size zahmet tekrar upload edin linkler ölmüşş

xxalta

Üye
upload pls!

mtarik

Üye
Çok heveslenmiştim fakat indiremedim lütfen indirebilen arkadaşlar ulaşmamda yardımcı olabilirlermi? [email protected]

beratta42

Üye
silinmiş bulabileceğim baska bi yer var mı

sabry09

sabry09

Üye
teşekkürler arkadaşlar.

coolhawk

coolhawk

Üye
eline sağlık arkadaşım ama linkler kırık...

buyurukcu

Üye
rapiti niye kullanmıyonuz kardeşim diger siteler ölüm oluyor indirmesi

--------------- Ekleme ---------------

siteye pro koyanlara saygilar herşey içinteşekkürler

hanzo13

Üye
galiba indirmekte geç kaldık linkler silinmiş...

CanceleratoR

Üye
Arkadaşlar buldum

parolası: navikolik.com

part1:
part2:
part3:
part4:
part5:

hepsini indirmedim ama en azından ilk link çalışıyor...

• Beğen
Tepkiler: turakine

mtarik

Üye
teşekkürler
indirdim, kurdum ve çalıştırdım çok memnun kaldım, ilave olarak önceki topo olmayan haritamda görünmeyen deniz göründü sanki deniz haritası dahil gibi.

aksneo

aksneo

Üye
yok adamım ya çalışmıyor bazıları.....

08.01.2011 13:00 tarihi ve saati itibari ile çalışıyor

rferkin

rferkin

Üye
Harita için teşekkürler ancak bir sorunum var.
Parçalardan 1.yi deposite files; 2, 3 ve 4.yü zshare'den indirdim ama 5. parçanın bağlantılarında megaupload hariç hepsi ölü. Megauploada da zaten girilmiyor :)
5. parçanın ya da haritanın tek dosya halinde yeni bağlantısını verebilir misiniz?

CanceleratoR

Üye
Harita için teşekkürler ancak bir sorunum var.
Parçalardan 1.yi deposite files; 2, 3 ve 4.yü zshare'den indirdim ama 5. parçanın bağlantılarında megaupload hariç hepsi ölü. Megauploada da zaten girilmiyor :)
5. parçanın ya da haritanın tek dosya halinde yeni bağlantısını verebilir misiniz?

5. megauploadda çalışıyor şu an. maalesef dosyaları indirdikten ve açtıktan sonra parçaları bilgisayarımdan sildim. o nedenle bir yere yüklemem mümkün değil.

ancak dosyayı tüm olarak emule'de paylaştım ve yayıma aldım. 473 MB. linki:

erquin

erquin

Üye
ben de basarsoft 2010/09 haritasi var 150 mb civarında bu haritadan farkı ney?

rferkin

rferkin

Üye
5. megauploadda çalışıyor şu an. maalesef dosyaları indirdikten ve açtıktan sonra parçaları bilgisayarımdan sildim. o nedenle bir yere yüklemem mümkün değil.

ancak dosyayı tüm olarak emule'de paylaştım ve yayıma aldım. 473 MB. linki:

Siteye bağlantı ayarlarımı değiştirerek erişim sağladım ve son dosyayı da indirdim.
Topoğrafik ( eş yükselti eğrili ) haritalar mesleğim gereği benim için önemli.
Daha güncel ve başarılı haritalar bulur ya da görürseniz haber vereceğinizi umuyorum.
Tekrar teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

ben de basarsoft 2010/09 haritasi var 150 mb civarında bu haritadan farkı ney?

Bende de öyle bir harita var. Aynı haritadan bahsediyorsak, onda Anadolu'nun doğusu yok. Ayrıca eş yükselti eğrileri 100m. lik. O yüzden benim işime yaramadı.

ewci86

Üye
link ölü

CanceleratoR

Üye

yukarıdaki için ölü diyorsan, bunu indirmek için bilgisayarında dosya paylaşım programı eMule kurulu olmalı.

birkaç mesaj yukarıda 5 parça halinde verilen ise sanırım halen çalışıyor.

Siteye bağlantı ayarlarımı değiştirerek erişim sağladım ve son dosyayı da indirdim.
Topoğrafik ( eş yükselti eğrili ) haritalar mesleğim gereği benim için önemli.
Daha güncel ve başarılı haritalar bulur ya da görürseniz haber vereceğinizi umuyorum.
Tekrar teşekkür ederim.

Bulursam eklerim tabi ki...

TNAKRES

Üye

yukarıdaki için ölü diyorsan, bunu indirmek için bilgisayarında dosya paylaşım programı eMule kurulu olmalı.

birkaç mesaj yukarıda 5 parça halinde verilen ise sanırım halen çalışıyor.

Bulursam eklerim tabi ki...

eMule ile deniyorum ama download birtürlü başlamıyor. Acaba programla ilgili bir ayarmı gerekiyor? Cevap için teşekkürler.
Ayrıca 5 linkli olanda güncelleme imkanı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Üst Alt