Garmin Türkiye Topographic (yükseltili) haritası 10 m İzohipli ve doğu bölgesi dahil

Sponsorlu Bağlantılar

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
ya beyler benim başka bi sorunum var garmin telefonu açıp kapıyınca kontür yiyo bunu nasıl engelliyebilirim 2. bunu offline modunda kullanabilirmiyim hiç kontür yemeden ben bu garmini açtığımzaman telefonu hatsız moda alıyorum wifiden giriyorum yoksa hemen kontürler uçuyo bi yardım PLS...

mr_ekol

mr_ekol

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler benim başka bi sorunum var garmin telefonu açıp kapıyınca kontür yiyo bunu nasıl engelliyebilirim 2. bunu offline modunda kullanabilirmiyim hiç kontür yemeden ben bu garmini açtığımzaman telefonu hatsız moda alıyorum wifiden giriyorum yoksa hemen kontürler uçuyo bi yardım PLS...
"UYGULAMALAR" da "GPS" gir, "Konumlama" gir, "Konumlama Sunucusu" gir, en üstteki otomatik yazanı "her zaman sor" yada "kapalı" seç.

turkey90

Üye
yar arkadaşlar bu konuda acamiyim birazz haritayı indirdim daha önce kullandığım GMAPSUPP.UNL sadece adınımı değiştiriyoruz yok tekrarmı oluşturuyoruz oluşturuyorsak nasııl sanırım produck kod falan yazıyoruz diğer haritada 848 yazmıştım bunda ne yazıyoruzz....

ercan_uk

Üye
bu haritanın ne işe yaradığını açıklarmısınız, resim eklerseniz iyi olur, malum 400 mb az değil..

mr_ekol

mr_ekol

Üye
    Konu Sahibi
yar arkadaşlar bu konuda acamiyim birazz haritayı indirdim daha önce kullandığım GMAPSUPP.UNL sadece adınımı değiştiriyoruz yok tekrarmı oluşturuyoruz oluşturuyorsak nasııl sanırım produck kod falan yazıyoruz diğer haritada 848 yazmıştım bunda ne yazıyoruzz....
produck kod dediğini daha önceden yazmıştım. Sitede garmin kurulumu ile ilgili açıklamalar mevcuttur.

--------------- Ekleme ---------------

bu haritanın ne işe yaradığını açıklarmısınız, resim eklerseniz iyi olur, malum 400 mb az değil..
Bu harita yükselti haritasıdır. Dağcılıkla ilgili yani. Doğa yürüyüşleri yapanlar, av severler ve benim gibi işinde lazım olanlar kullanıyor.

Dogukaradeniz

Üye
Arkadaşlar şu an yüklüyorum. 45 dakika var diyor yüklemenin bitmesine. Bu harita acaba şu aşağıdakimidir?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ya bu haritanın diger haritalardan farkı nedir acaba ne gibi bir özellikleri varki bu kadar cok mb tam bir 5 katı buyuklügünde ayrıca ben iki haritam var garminde birisi GMAPSUP.UNL digeride GMAPSUP2.UNL neden birini gösteriyorda diger ikinci haritayı secme sansım olmuyor ?

muraç

Üye
linkler ölmüş

YAKAZALI

Üye
upload eden olursa mutlu olacağız bu linklerden başka yok çünkü

ismok

Üye
Linkler ölmüş. Yeniden yükleyebilir misiniz?

suleymanatban

Üye
linki düzeltecek arkadaş yok mu acaba..

alevtopu

Üye
linkler uçmuş bi rapid yapsanız arkadaşlar. size zahmet ilk yüklemeyi yapan arkadaş

komando24

komando24

Üye
linkler ölmüş elinde olan tekrar yükleyebilirimi ?? teşekkürler.

dışarıdan

Üye
gmapsup2.img ve gmapsup2.unl olacak. İkisindede tek p olacak

Dostum çok teşekkürler sayende ikinci harita sorununu çözdüm ya, bugüne kadar hiç bi arkadaş bu konuda dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatmamıştı, tekrar teşekkürler, saygılar

mr_ekol

mr_ekol

Üye
    Konu Sahibi
Dostum çok teşekkürler sayende ikinci harita sorununu çözdüm ya, bugüne kadar hiç bi arkadaş bu konuda dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatmamıştı, tekrar teşekkürler, saygılar
Rica ederim dostum. Anlıyorum seni bende çok tırmalamıştım o konuda :))

suleymanatban

Üye
burdan indirebilirsiniz Garmin Turkiye Topo 04.2009

Adilx05

Adilx05

Üye
Ohoooo 115 Mb Ve 14 Günlük Değmez Bence...

asalman84

Üye
o 14 gün dediği haritanın mı süresi yoksa sendspace in mi?

YAKAZALI

Üye
Süleyman atban kardeşim verdiin link te bulunan harita türkiyenin sadece batısı.... Biri yadım etsin ya allah rızası için....türkiyenin doğusu yok arıyoruz ama yok 1 yıl oldu nerdeyse

Üst Alt