By_Y-w-Z
Üye
"UYGULAMALAR" da "GPS" gir, "Konumlama" gir, "Konumlama Sunucusu" gir, en üstteki otomatik yazanı "her zaman sor" yada "kapalı" seç.ya beyler benim başka bi sorunum var garmin telefonu açıp kapıyınca kontür yiyo bunu nasıl engelliyebilirim 2. bunu offline modunda kullanabilirmiyim hiç kontür yemeden ben bu garmini açtığımzaman telefonu hatsız moda alıyorum wifiden giriyorum yoksa hemen kontürler uçuyo bi yardım PLS...
produck kod dediğini daha önceden yazmıştım. Sitede garmin kurulumu ile ilgili açıklamalar mevcuttur.yar arkadaşlar bu konuda acamiyim birazz haritayı indirdim daha önce kullandığım GMAPSUPP.UNL sadece adınımı değiştiriyoruz yok tekrarmı oluşturuyoruz oluşturuyorsak nasııl sanırım produck kod falan yazıyoruz diğer haritada 848 yazmıştım bunda ne yazıyoruzz....
Bu harita yükselti haritasıdır. Dağcılıkla ilgili yani. Doğa yürüyüşleri yapanlar, av severler ve benim gibi işinde lazım olanlar kullanıyor.bu haritanın ne işe yaradığını açıklarmısınız, resim eklerseniz iyi olur, malum 400 mb az değil..
evetArkadaşlar şu an yüklüyorum. 45 dakika var diyor yüklemenin bitmesine. Bu harita acaba şu aşağıdakimidir?
gmapsup2.img ve gmapsup2.unl olacak. İkisindede tek p olacak
Rica ederim dostum. Anlıyorum seni bende çok tırmalamıştım o konudaDostum çok teşekkürler sayende ikinci harita sorununu çözdüm ya, bugüne kadar hiç bi arkadaş bu konuda dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatmamıştı, tekrar teşekkürler, saygılar
)