Garmin navcity 2009.02 tkltl

Sponsorlu Bağlantılar

jetby74

Üye
    Konu Sahibi
Garmin navcity 2009.02 tkltl
Şuan en düzgün çalışan harita versiyonudur. POI'ler ve adres arama kısmında problem yoktur. Yalnız önemli 1 nokta var: Garminde yazı yazarken daima büyük harf kullanın.

Kurulum:
Eski haritanızı silin ya da yedeğini alın. Bunu da yine Garmin klasörünün içine atın. (Dosyayı açmaya çalışmayın.)

İndirmek için:
:oke:

• Beğen
Tepkiler: mutfakcı, hellboy_hakan20, osmanygunes ve 21 diğerleri

aydo2005

Üye
teşekkürler kanka...:oke:

trust-cloud

trust-cloud

Üye
deneyen varmı?

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
teşekkkürler

qwertk

qwertk

Üye
eline sağlık canavar gibi çalışıyor

berzan72

Üye
arkadaşım bende n95 var.ama bir türlü beceremiyorum bu navigatörü yüklemeyi.telefona atıyorum ama açmıyor.yazılı açıklamada bulunursan çok sevinirim.teşekkürler.

kasal

Üye
unsigned olayını araştır istersen

humax

Üye
kardes tzszkurlerde yanliz nasil bi harita anlamadim yani tum avrupami yoksa tr mi bu harita ayrinti acik lama harita kot falan gerekiyormu yoksa direk haritayi garmin goruyomu nasil bise bu harita tum avrupa lazim bana

akbaba36

Üye
teşekkürler

ssound

Üye
selam arkadaşlar bende garmin nevu 750 modeli var ama içinde türkiye haritası yok america var onun içinede atsam çalişirmi bilgisi olan varmı el navigasyonu bendeki

kanake

Üye
sadece icine mi atiyoruz kartina atsak calismaz mi acaba

balkiroral

balkiroral

Üye
GarminMobileXT te bu harita çalışırmı lütfen acil cevap verebilirmisiniz

burak_22

Üye
dırek yenı guncel harıtayı garmın dosyasının ıcıne attım dıgerını kaldırdım programı tele kurdum acılıyo fakat hatıta gor dedıgımde no map dıyor...sınyalımı beklıyecegız acaba ...

kenanbas

Üye
ssound dostum yükledinmi bende de aynı cihazdan varda:))
nasıl yaptın....

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bu haritada bursa da bazı sokak kapı numaraları yok kaldırılmış.mesela budak sokak.kapı noları yok

maryjane

Üye
Garmin 750 Nuvi kullanan arkadaş
Hafıza kartına "Garmin" adında bir kılasör oluştur.
tırnakları silmeyi unutma :)
Daha sonra img uzantılı dosyayı oluşturmuş olduğun garmin klasörüne at
hafıza kartını tak
Hayırlı olsun
Kontrol etmek için Araçlar>Ayarlar>Harita>Harita bilgisi şeklinde harita detaylarına ulaşa bilirsin.
Yazım hataları için üzgünün, vakit çok dar...

ekash

Üye
tesekkurler....

bybora2009

Üye
Arkadaşlar selam,ben nette pek iyi değilim.bu verdiğiniz linklerde rapıdshare dan indirme işlemini yapamıyorum.paraylamı alınıyor,üyemi olunuyor yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt