ramazanerkut
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. bi sorum var yardımcı olursanaız sevinirim
telefonum nokia 5800 xm. garmin yükledim. girdiğim zaman kontörler gidiyor.
kontör gitmemesi için ne yapmam gerekir. detaylı anlatırsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler
arkadaşlar samsung sgh d880 de navigasyon proğramı yükleyebiliyormuyum.
--------------- Ekleme ---------------
selam dostum öncelikle emeklerinize sağlık benim sorum samsung sgh d880 cep telefonuna herhangi bir navigasyon proğramı yükleyebiliyormuyum. ben çok sık seyahat ediyorumda şimdiden teşekürler,.
ya arkadaşlar adan gibi kimse çıkıp şu garmin olayını çözemedi linkler ölü atıp tutuyolar ben garmin yükledim süper çalışıyo diyolar hani nerde link ver bizde kuralım öle olmuyo bu işler insanlar sizlere inanıyo yazıktır yaa dalga gecip durmayın insanlarla garmin ücretli bir program 65dolar +kdv li fiyatı var öle kolay vermezler o programı sana dost acı söyler boşa kanmayın bunlara yükleyen adam gibi gelsin ben kurdum link te bu desin saygı duyayım
ya arkadaşlar adan gibi kimse çıkıp şu garmin olayını çözemedi linkler ölü atıp tutuyolar ben garmin yükledim süper çalışıyo diyolar hani nerde link ver bizde kuralım öle olmuyo bu işler insanlar sizlere inanıyo yazıktır yaa dalga gecip durmayın insanlarla garmin ücretli bir program 65dolar +kdv li fiyatı var öle kolay vermezler o programı sana dost acı söyler boşa kanmayın bunlara yükleyen adam gibi gelsin ben kurdum link te bu desin saygı duyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?