Garmin Mobile Xt Yardımmmm

Konu Sahibi
Garmin Mobile Xt Yardımmmm
selam arkadaşlar bende n95 var geçenlerde garmin mobile programını yükledim sorunsuz çalıştırdım faket geri kaldırdım tabi bunlar bir kaç hafta içinde oldu ve bugün yine yüklemeye çalıştım ama telefon çalıştırmıyor önce kurdum garmin mobile ekranı geliyor 3-4 saniye sonra geri ana menüye dönüyordu sonra ben telefonun son güncellemesini yükledim şimdi yüklemeyi denedim bu seferde hiç kurmuyor telefonda görünmüyor uygulama yöneticisinde kurulmadı diye hata var. ilginç bir sorun ben çözemedim sizlerde ilgilenirseniz sevinirim bu arada aynı programı abimin n95 ine yükledim sorunsuz çalıştı . hafıza kartı formatları ve telefon formatları da işe yaramadı bu arada....n:

Tepkiler: Ljard
Uygulama yöneticisinden programı kaldır. Karttan da garmin klasörünü sil.

Açtığım Garmin mobile xt 4.20 versiyonunu yükle en son sürümü. Garmin klasörünü direkt kartın içine at root olarak yani. yoksa dışarı atar programı.

handy taskman best taskmanda problem çıkarabiliyor bazı.

sen garmin 4.20 anlatımını yap. adım adım uygula. olmazsa pm at.

arkadaşlar samsung sgh d880 de navigasyon proğramı yükleyebiliyormuyum.

--------------- Ekleme ---------------

selam dostum öncelikle emeklerinize sağlık benim sorum samsung sgh d880 cep telefonuna herhangi bir navigasyon proğramı yükleyebiliyormuyum. ben çok sık seyahat ediyorumda şimdiden teşekürler,.

arele

Üye
Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. bi sorum var yardımcı olursanaız sevinirim
telefonum nokia 5800 xm. garmin yükledim. girdiğim zaman kontörler gidiyor.
kontör gitmemesi için ne yapmam gerekir. detaylı anlatırsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

aa-tolga

Üye

konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik GPS işaretli olsun diger işaretleri kaldır.birde ayarlar-tel ayarları-baglantı-hedeflerden gprs ve wap erişim noktalarını sil sadece wlan kalsın.Artık kontor gitmez.Birde Garminde ayarlar -garmin online devre dısı yap

Hayır GArmin symbian ve win mobile işletim sistemi olan telefonlara yukleniyor.

slikajer

Üye
selam bende n78 var yükledim kullanıyorum memnunum yalnız bir problem var uyduya bağlanmıyor çok nadiren bağlanıyor aç kapa yapıyorum bazen oluyor sürekli bağlanmıyormu teşekkürler..

selam bende n79 var yükledim kullanıyorum memnunum yalnız bir problem var uyduya bağlanmıyor çok nadiren bağlanıyor aç kapa yapıyorum bazen oluyor sürekli bağlanmıyormu teşekkürler..

Arkadaşlar merhaba ..
Nokia e71 marka telefonum var garmin i yüklüyorum fakat 2-3 sn logo ekranı göründükten sonra programı kapatıp menüye geri dönüyor.ne yaptıysam aşamadım bunu.. Garmin'i kurmanın başka bi yolu mu var da ben bilmiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim.

ozcelik

Üye
çok güzel paylaşım

hocam gps lerin orada" yardımlı gps" i de tıkla o zaman hemen bağlanıyor.

ya arkadaşlar adan gibi kimse çıkıp şu garmin olayını çözemedi linkler ölü atıp tutuyolar ben garmin yükledim süper çalışıyo diyolar hani nerde link ver bizde kuralım öle olmuyo bu işler insanlar sizlere inanıyo yazıktır yaa dalga gecip durmayın insanlarla garmin ücretli bir program 65dolar +kdv li fiyatı var öle kolay vermezler o programı sana dost acı söyler boşa kanmayın bunlara yükleyen adam gibi gelsin ben kurdum link te bu desin saygı duyayım

5800Navi

Üye

S.a.
2 gün önce bu siteyi buldum nickimden de belli oluyodur zaten 5800'ım var.. GPS programı arıyodum ve bu siteye rastladım iyide oldu şöyle söyliyeyim ben bu ( http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html ) linkten indirdim kurdum gayet güzel çalışıyor..
Ayrıyetten 65$+kdv yok

arkadaşlar garmin arabistan hatitası lazım lürtfen garmin sitesini degil uplaod sitesi verinn yada yazın

mükemmel bişi bu ,ama anlamadğm şey kuşbakışı kameradan gezinirken yavaş ilelio neden kie??

Samsunspor

Emekli Yönetici

hadi geL bana saygı duy .. http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

ama boşuna kendini yıpratma ver doLarLarı kurtuL , yine yapamayacan bas bas bağıracan , ver de kurtuL

yasansu

Üye
sayın hocam o siteden bende kurdum çatır çatır da çalışıyor.

herkese slmlar geçenlerde samsung wave gt-s8500 aldım garmini buna yükleme şansım varmı varsa anlatırmısınız şimdiden teşekkürler