Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

aa-tolga

Üye

wlan ile bağlanırsan ücretsiz wap veya gprs ile bağlanırsan ücretlidir.

Ekledim gayet güzel çalışıyor fakat birden fazla harita eklemeyi hala çözemedim emeğinize sağlık. 5800 test edilmiştir

Arkadaşlar,
E71 de kurdum, fakat dahili GPS cihazını bulamıyor, neden olabilir
Bluetooth'la bağlanmaya çalışıyor, yardımınızı bekliyorum

İyi Forumlar,

arkadaşlar konu dışı olacak ama e71 ile msn den gelen videoları veya haber sitelerindeki videoları izleyemiyorum. tavsiye edebileceginiz bir program varmı? teşekkürler...

longi

Üye
ellerine sağlık, yeni aldığım e71 de sorunsuz çalıştırdım

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar,
E71 de kurdum, fakat dahili GPS cihazını bulamıyor, neden olabilir
Bluetooth'la bağlanmaya çalışıyor, yardımınızı bekliyorum

İyi Forumlar,

arkadaşım ben de kurdum ve kullanıyorum, nokianın kendi ayarlarından konumlandırma için kullanılacak ekipmanı seçmen gerekiyo, tümleşik gps, yardımlı, şebeke, bluetooth gibi, umarım yardımcı olur

Adres gırıp harıta ustunde gorebılıyorum ama Gıt dedıgım zaman Daha ıyı gps dogrulugu beklenıyor dıyor tek sınyalden yukarı hıc cıkamadım eve ve dısarda durum boyle
Harıta gor dedıgımdede no map yazıyor

arkadaşlaş ben 5800için kurdum denedim sonra bi sıkıntı oldu kaldırdım yenıden kurdum artık no map yazıyor hardformat attım ama garmin kaybolmadı bende uygulama yonetıcısınden kaldırdım birdaha kurdum no map!!! sizce sorun ne olabılır? daha once inidrdiğim dosyaları yenıden mı ındırmem lazım vs... vs. anlamadım

btunjer

Üye
öncelikle çok teşekkürler, anlayamadığım ...gmapsupp.img'yi root/Garmin/ dizinine atın diyorsunuz ama a-) root.rar: Haritasız ana dosyalar
v5.00.50: veya her ikindede garmin var sadece birinimi seçmem gerek.diğer bir husus
v4.20.20: veya

b klasörü tamamenmi rood içine atılacak yardımlarınız bekler teşekkür ederim.
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2009.06 NT - ENG (IKLTL) veya 2009.02 TKLTL: veya
2008.10A: veya
2008.10: veya
2008.07: veya

lütfen

agora61

Üye
merhaba burda rusya için birden fazla map id kodu var.hangisini girmemiz gerekiyor.birde rusya haritasını nerden bulabiliriz.kolay gelsin

gio1907

Üye
ben n95 kullanıcısıyım 8gb değil. yukarıda bahsettıgınız sekılde uygulamalrı yaptım ve telefona gonderdım. fakat herhangı bır yukleme yada buna benzer bır uyarı almadım. ve soylendıgı gıbı GarminMobileXT.sis değil GarminMobileXT_PA.sis dosyası ıle karsılastım.. bu uygulamayı calıstırdıgımda sertıfıka henuz gecerlı degıl yada suresı dolmus yada tel ayarları yanlıs seklınde bır uyarı aldım.. bu konuda yardım edersenız cok memnun olurum şimdiden tsklr...

telefonun tarıhını bır ıkı sene onceye al bıdaha dene telefonun hackli olması en guzelı once hacklemeye çalış forumda nasıl yapılıcagı anlatılmıs ben ordan bakarak yaptım

baba igo8 gps marka çin malı navigasyonum var senin garmini kurdum nokia e71 e 50 basar igoya mükemmel çalışıyo eline emeğine beynine sağlık süpersin allah razı olsun hakkını helal et

baba igo 8 var çin malı senin garmini kurdum nokia e71 e 50 basar igoya eline emeğine beynine sağlık allah razı olsun hakkını helal et

aa-tolga

Üye
evet bencede GARMIN en iyi

umit76

Üye
çok teşekkürler reis detaylı anlatımın sayesinde 5800 xm telefonuma çok rahat kurdum ve kullanıyorum teşekkürler

mrtmrt75

Üye
reis çok teşekkürler, emeğine sağlık. gerçekten çok açık ve net anlatmışsın. programın çalışması sorunsuz fakat bir sorun var oda telefonun şarz durumu.

yaaa bu dosyaları nasıl indiriyosunuz arkadaslar

reis eline sağlık uzun zamandır kullanıyorum. daha öncede sormuştum ama bir decap alamadım. sürekli kitleniyor buna bir çözüm varmı.

arkadaşlar 4 kere kurdum benim telde mi bir arıza var? lisans kodu istiyor sürekli ????