ilker80
Üye
Arkadaşım, Konumlarımda isim değiştirmek için; Konumlarım açık iken istediğin konuma gel ve YÖNET yerine seçim tuşuna bas, ismi değiştir seçeneği çıkıyor. Ben öyle yapıyorum. Tel Nokia E-51. Versiyonum 4.020...reis 2008.10 haritası 5.20 versiyonunda çalışıyor sorun yok ama taivan olmasın pro orjinal proya 2008.10 haritasını atarsan adres aramada sorun yok...ama şu konumlarım da isim değiştirmeye bir çare bulunsa çok iyi olacak..n85 de yükledim çalışyıyor birkaç gün sonra n96 alıyorum ondada dener yazarım
arkadaşım 4.20 de sorun yok zaten sorun 5..xx li versiyonlardaArkadaşım, Konumlarımda isim değiştirmek için; Konumlarım açık iken istediğin konuma gel ve YÖNET yerine seçim tuşuna bas, ismi değiştir seçeneği çıkıyor. Ben öyle yapıyorum. Tel Nokia E-51. Versiyonum 4.020...
121mblik olanı indir onu at cihaza o düzgün çalışıyorHarcamış olduğun bunca emeğe karşılık sana çok teşekkür ederim.
Benim iki tane sorum olacak.Birincisi Aadresler bölümüne girdiğim zaman "bu özelliği kullanmanız için detaylı haritalar gereklidir" şeklinde bir uyarı alıyorum.İkincisi ise bulunduğum şehirden başka bir şehirdeki adrese gitmek istediğim başka şehirdeki adresi nereye ve nasıl giricem.Telefonum n95 1gb
İlgine şimdiden teşekkür ederim.
v5.00.20 çok sorunlu 1 yazılım. Acil düzeltilmesi lazım.herhangi bir rota giripte cizilen yolharitasina uyulmadigi zaman program kendini hemen kapatiyor.4.20 kullandigimda boylebirsey olmuyordu .Acaba 5.00.20 de hata mi var.Kullanan arkadaslardan cevap bekliyorum.tsk.......;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?