leetanta
Üye
ARKADASLAR GPS im NEDEN CALISMIYOR UYDU BULAMIYOR DİYORSANIZ SİZLERE COK ÖNEMLİ BİR TİYO..
BEN N95 8GB KULLANIYORUM BU SIKINTIYI COK YASADIM VE SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM..
BAGLANMAK İÇİN BEKLEDİGİNİZ ESNADA HAT SEVİYESİNİ TIKLAYIN
1. OLARAK ekli GPS devre dışı DİYECEKSİNİZ BU HER AÇILIŞTA YAPILMAK ZORUNDA YOKSA BOSUNA BAGLANACAK DİYE BEKLERSİNİZ..
2. OLARAK ekli GPS etkin HALE GETİRECEKSİNİZ VE BAGLANTI SIRASINDA UYDULARI BULDUGU ALANA GİRDİGİNİZDE SAG ÜSTTE ENLEM VE BOYLAM DEGERLERİNİZ GÖRECEKSİNİZ SAYET ORASI BOS İSE BU İSLEMİ TEKRARLAYIN YOKSA KAFAYI YEMEYİN BU NİE BAGLANMIYOR DİYE
SAYGILARIMLA...
Sayın arkadaşım yardımlarınız icin teşekkürler. Fakat private sys ve resorce dosyalarını (telefondan depolama yı seçtim PC suit yerine) buna rağmen kabul etmiyor ve skip skip all cancel seçeneklerini sunuyor. 1 haftadır uğraşmama ve konuyu takip etmeme rağmen yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.
reis resmi sitearayıp eklemeye çalışırım
TR sitesinde de gözükmüyor ama.
--------------- Ekleme ---------------
Baya araştırdım ama gözükmüyor.
Bu arkadaşın sorununu bende yaşıyorum, private sys ve resorce dosyalarını bir türlü atamiyorum dediğin yere, n95 8gb kullaniyorum atmaya kalktigimda "aygıt üzerinde aynı ada sahip bir dosya veya klasör var zaten" diyor atla, tümünü atla, ve iptal seçeneği var. üstüne yazma olayı yok. ne yapmak lazim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?