Dostum benim de bir sorunum var .
Mesela 11. katta oturuyorum ve burdan çok iyi bağlanıyor ama yola çıktığımda falan iyi değil 4 uyduya ulaşabiliyor o da yetmiyor . Buna bir çözüm varmı ?
Dostum benim de bir sorunum var .
Mesela 11. katta oturuyorum ve burdan çok iyi bağlanıyor ama yola çıktığımda falan iyi değil 4 uyduya ulaşabiliyor o da yetmiyor . Buna bir çözüm varmı ?
4.20. version için ilk sayfada anlatılanları aynen yaptım ve dosyaları tele attıktan sonra programı kurdum. Programı çalıştırdığımda unit id: 32.......6 şudur, haritaları açmak için kodu giriniz diye uyarı çıktı. (Herhalde ileçleri yanlış yaptım diye düşündüm.)Germin İleç.exe'yi çalıştırıp tekrar unit id'yi üstteki kısma yazdım generate yapıp, custom mapst ve MapID Code'a 848 yazdıktan sonra alttaki generate basıp en altta çıkan codu telefondaki 25 haneli harita açma kodu kısmınA yazdım.
Sonuç : Harita açıldı
ben herşeyi yükledim fakat program açılıında harita kilitli yazıyor 8 haneli kodu girin diyor ama bende 25 haneli var satin al kodu gir devam et seçenekleri var ne yapmam gerekiyor
4 uydu iyi de orda uydu derecesi var ya orda en zayıfta kalıyor ve çekmiyor yani tıkladığımda 4 uydu yazıyor ama derecesi hala kırmızıda yine de ilgin için saol ..