Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

değerli arkadaşlar geçekten güzel şeyler yapıyonuz ama bu resimli anlatım olarakta yayınlasanız daha harika olu teşekkürler

bluemai

Üye

kaldırdıklarımı tekrar kurdum sorun yok hepsi sıkıntısız çalışıyor..
TEŞEKKÜRLER BUGÜNE KADAR KULLANDIĞIM EN İYİ NAVİ GARMİN OLDU...

büyüksün... kurdum ve kullanıyorum... eline sağlık...

crayz777

Üye
acılmıyor programa girince

İndirdim kurdum çok tşk ederim...

Teşekkürler ben de E71 e kurdum çok da güzel çalıştı ve yaklaşık 1 yıl kullandım ancak 2011 yılı itibariyle süresi dolmuş galiba var mıdır uzatmanın bir yolu diye sormak istiyorum. Ayrıca açıklamalı kurulum gerçekten detaylıydı. Teşkkürler Reis.

Reis öncelikle teşekkür edrim emeğine sağlık
Bende garmini yükledim ama sanırım bir yerde hata yaptım
Kabul ediyorumdan sonra ekranın alt yarısında
Satın al ve kullan
Deneme Başlat
ürün kodunu gir
Garmin GPS ye bağlan
secenekleri var var ben garmin gps ye bağlan diyorum bağlanıyor sorun suz ama bunun çıkması normalmi
çıkmaması için ne yapmalıyım

bilose

Üye
ellerine sağlık teşekkür ederim.

ayce1000

Üye
arkadaslar bu sw.unl dosyasini nasil yaparim;txt yi nasil farkli kaydederim yardimci olursaniz sevinirim saygilar

her ihtimale karşı no maps uyarısı alanlar lütfen kartta garmin klasörün içine gmapsupp.img dosyasınn olup olmadığını tekrar kontol etsinler . eğer yoksa bu dosyayı garmin klasörü içine kopyalayınız.

hllsvrn

Üye
Merhaba, dedikleriniz harfiyen yaptım.. Root klasörünün içindekileri Hafıza kartına aktardım (Telefonun kablosunu pc ye takarak tabiki) her neyse Garmin klasörü tamamen kopyalandı

Diğer 3 klasör kopyalanmadı (Private , Resource , sys) bu 3 dosya hafıza kartında yeterli boş alan yok diyerek kopyalamadı! ama 8 gb kartım var 6 gb boş alan var sizce neden olabilir? Sadece Garmin klasörü olduğu için sadece uygulamayı kurabildim. Çalıştırdım NO MAP yazıyor...

Telefon modelim 5800 XM bu arada yardım bekliyorum..

pc suite ile değilde bağlantıyı depolama olarak yaparsan oluyor

Reis neredesin benim sorum havada kaldı ya reise sorduk ama sanırım reis yok
bu konda beni bilgilendirecek bilgi sahibi kimse yokmu.?

onde-R

Üye
öncelikle teşekkürler.

garmin fazla şarj yeme olayına bir çözüm bulundumu?

bkx1979

Üye
kardeşim ellerine sağlık ne zamandır iyi bir GPS programı arıyordum, sorunum çözüldü. program harika çalışıyor. en son haritayı yükledim ama yeni çıkacak haritalar için güncelleme nasıl yapılıyor, tarif edermisin? selamlar..

supersiniz avrupa nicin custom 197 mi yoksa 198 ?

DeNnNy

Üye
Sonra, yine Reis-i Eagle' ın sağladığı lı klasörde bulunan dosyalarla ilgili işlemleri yapın ve elde edeceğiniz SW.UNL ve GMAPSUPP.UNL dosyalarını da hafıza kartınızdaki Garmin klasörüne kopyalayın.

SW.UNL ve GMAPSUPP.UNL BU DOSYALAR NERDE NERDEN BULCAZ?

--------------- Ekleme ---------------

gps bulunamıyor. we ekli gps die bi secme sansi yok.uzak gps e girdiim anda yanlızca garmin gps cihazına bağlantı izni verilir yazıyor. altta yeni gps i etkinleştir die bir seçenek war tıklıyorum gps arnıyor ama bulamıyor.ne yapmalıyım???acil yardım

diğer problemi hallettim şimdi de uydu aranıyor dio ama bulamıo baya bekledim yok.napcam???acil cvp

maximert

Üye
Elinize Emeğinize Sağlık

nokia e71 e kurdum gayet iyi çalışıyor. eline emeğine sağlık üstad

ortadoğu haritası lazım. özellikle birleşik arap emirlikleri dubai. yardım lütfen