Kardeşim eline emeğine sağlık gerçekten ne zamandır telefonumda gps kullanmak istiyordum ve senin bu kadar ayrıntılı anlatmandan cesaret ederek kurdum. anlattıklarını birebir uyguladım ve sorunsuz kurdum artık aracımda ve bilmediğim şehirlerde bunu kullanabiliyorum gerçekten sana çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin kardeşim
kardeşim eline emeğine sağlık allah senden razı olsun 5800 xm de harika çalışıyor, ayrıca5800 a yükleyecek arkadaşlara tavsiyem yüklemeye kalktığınızda önce bu program telefona uygun değildir mesajı beliriyor ekranda aldanmayın uygulamayı yükleyin en güncel sürüme (51.0.006.c03.01 sürümüne de) de gayet başarılı uyum sağlıyor 5800 da gayet güzel çalışıyor ve açar açmaz uyduya bağlanıyor arkadaşımıza tekrar tekrar teşekkürler
Program için teşekkürler. N95 8GB kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
benim telefonum 6220c bende yazılan herşeyi harfi harfine uyguladım fakat no map diyor.
birde kurulum yaparken imeı converter dan ımeı numaramı girdiğim zaman the ımeı you entered is either invalid or incomplate. please enter your phone imei and try again diye uyarı veriyor.
benim telefonum 6220c bende yazılan herşeyi harfi harfine uyguladım fakat no map diyor.
birde kurulum yaparken imeı converter dan ımeı numaramı girdiğim zaman the ımeı you entered is either invalid or incomplate. please enter your phone imei and try again diye uyarı veriyor.