Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

5800 de adres ararken arama menüsünden işaret tablosuna girince (. , / v.b) tekrar arama menüsüne dönmüyor. işaret menüsünde kalıyo. Telefonu açıp kapamadan da garmini kullanamıyorum... bunun çözümü varmı aceba...

xxx85

Üye
ell

nokia e52 ye kurdum sorunsuz güzel çalıştı,teşekkürler

Mr.Who?

Üye
Reis Abi bu dosyların hepsini mi indirices yoksa versiyonuna göre herhangi birisini mi secices. Yani demek istediğim en üst versiyonu kullanmak isteyen biri a) dan sadece root v5.00.50 yi b) den 2010.01 ve ilac.rar'ı yüklemesi yeterli olur mu? Bu konuda da beni aydınlatırsan teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar bu dosyaların hepsini mi yüklemek gerekiyor yoksa son sürümü kullanmak isteyen birisi sadece son sürüm dosylarını indirmesi yeterli mi? Bir bilgisi olan var mı bu konuda?

Bu konuda bilgisi olan hiç kimse yok mu arakadaşlar lütfen bilen birisi cevap yazsın. Ilk defa kurduğum için verecek olduğunuz en ufak cevaba bile ihtiyacım var. Lütfen

arkadaşlar ben N97 kullanıyom garmini kurdum canavar gibide çalışıyo ancak telefon kapandımı açılmıyo bunun çözümünü bilen varmı. NOT:garmini hafıza kartına kurdum 4gb lık

Mr.Who?

Üye
Dostum bu dosyaların hepsini mi yüklemek gerekiyor??

krbk7860

Üye

graz03

Üye
cok teşekkurler 3 saattr ugrastım ama yaptım aslında cok kolaymıi..::))

tahraci

Üye
süper anlatım olmuş 2 tane telefonum var N:95 VE N:95 8GB 2 sine kurdum süper çalışıyor elinize sağlık

myhane

Üye
arkadaşlar nokia e52 telefonum var onceki hafiza kartimda calisiyodu sorunsuz ama o kartim bozuldu simdi yeni karta ayni bilgileri hic bisi yapmadan kopyaladim daha oncedende oldugu gibi fakat simdi uygulamalarda garmini gormuyor uygulama yoneticisindede gormuyor telefonda kuramiyorum yardimci olurmusunuz?

alper600

Üye
ben yükledm fakat bir sorunum var o da harita modunda mousenindaha doğrusu işaret simgesinin milimetrik oynaması nokia maps taki gibi hızlı bir şekilde haritada dolaşamıyorum. ayrıca 1 ve 3 tuşları da harita modunda çalışmıyor. yardım edermisiniz lütfen.

daha güncel olduğunu düşünerek v5.00.50 i kurdum fakat sitedeki capslarda resimler ve menü benim programdan biraz farklı gözüküyor. acaba v4.20.20: i mi kursaydım hangisi daha güncel?

Ya bende herşeyi yaptım fakat şu bağlanma işi 3 e 5 e basma yakınlaşma işini anlamadım dosyalarıda yaptım olmadı hala no map

Ery_

Üye
bunu kullanmak için telefonun lisansının kırılmış olması mı gerekiytor? unsigned midir nedir?

hocam bende eski versiyonu var konumların gitmemesi için ne yapabilirim?

Ery_

Üye
kurdum çalıştırdım uyduya bağlandım rotaları vs hesaplıyor haritada yerleri gösteriyor ama harita mor siyah sarı görünüyor, bunu nasıl çözebilirim?

krbk7860

Üye
kurdum çalıştırdım uyduya bağlandım rotaları vs hesaplıyor haritada yerleri gösteriyor ama harita mor siyah sarı görünüyor, bunu nasıl çözebilirim?
garmin gece moduna ayarlanmış olmasın. ayarlardan bir bak.

Ery_

Üye
garmin gece moduna ayarlanmış olmasın. ayarlardan bir bak.
rezil oldum

Bu arada hava da açık ama bağlantı çabuk kopuyor, nokia map da bi bağlandımı daha da kopmuyordu bu normal mi acaba? Tel: 6220C

g.yndmr

Üye
gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık...Yenilerni Bekliyoruz

ben hallettim bende de yerleşik gps çıkmıyodu şöyle hallettim kurulumdan sonra telefonumdan garmin klasörüne girdim unl dosyalarının sonunda unl.txt yazıyodu .txt yi sildim dosya kararsızlık gösterebilir dedi o şekil 2 sinide yaptım sonra oldu şu anda bi sorun yok..

fizy09

Üye
güncelleme yapılabiliyor mu bu programın. yani daha hızlı gps bağlantısı sağlamak gibi. hani yeni versiyornlarda hızlanma olur ya onun için sordum