krbk7860
Üye
Öcelikle çok teşekkürler...
Ama bir sorun var.Telefonum i8910.Programı aynen kurdum.Birim numarası .......... kullanılark haritalar açılmıyor yazıyor.Daha sonra da satın al ve kullan , ürün kodu gir ve devam et gibi bölümler çıkıyor.
ya ben kurdum herseyi yaptım hiç bildirim falanda cıkmadı ama haritaya giriyorum kara bi ekran içinde bi araba var baska bişey yok evi kaydetmeye calıstıgımda da ''bu ozelligi kullanmak için detaylı haritalar gereklidir.Daha fazla biligi içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresini ziyaret edin'' diyor ne yapacam bi yardım edin lütfen şimdiden teşekkürleer
kardeş bende 5800 kurdum sorun yok tek sorun adreslere kayıt yaptığım yerlere git diyince programdan çıkıyor....
--------------- Ekleme ---------------
kuran arkadaşlardan yardım istiyorum
5800 kullanıcısıyım programı kurdum çalışıyor uyduya geç bağlanıyor biraz o kadar sorun şu ki
nereye nin içinde konumlarım bölümüne kaydetmiş olduğum yere tıklayınca program otomatik kapanıyor ne yapmalıyım yardım.................
usta cıktım alisamiyeninin yanına orda baglandım yok yine kara ekran vala moralim bozuldu yaaAçık alanda bir kere uyduya bağlandın mı?
bende e71 e kurmaya calıstım bi onceki mesajda soledim gibi kara ekran cıktı sende ole bi problemden sonra mı duzelttin bi acıklarmısın yada e71 telefonu olanlar ne gibi sorunlarla karsılastılar ve nasıl duzelttiler keyfini cıkarmak istiyom su aletin yawçok teşekkürler çok güzel anlatım olmuş denedim gayet güzel çalışıyor ilk başta gps i ekleyememiştim tekrar yaptım düzeldi
Arkadaşım 3 ve 1 e basarak haritayı uzaklaştır yaklaştır yapbende e71 e kurmaya calıstım bi onceki mesajda soledim gibi kara ekran cıktı sende ole bi problemden sonra mı duzelttin bi acıklarmısın yada e71 telefonu olanlar ne gibi sorunlarla karsılastılar ve nasıl duzelttiler keyfini cıkarmak istiyom su aletin yaw
Talimatı aynen yerine getirdim kurulumu yaptım, ancak program açılır gibi oluyor ve kapanıyor teli kapatıp açtım, yeniden yükleedim ama yine değişen birşey olmadı.
E72
nokia e72 için kuran varmı? kurulumda yani dosyaları kopyalarken Privete dosyası için kopyalanamıyor diyor, Resource dosyası telefon kartında olduğunda değişiklik istiyo... yardım lütfen
yakınlastır diyorum hala no map diyor acık alanda baglan demişlerdi cevahirin yanındaydım ikinci kurulumdan sonra orda denedim uyduyu buluyor seyir için hazır diyor fakat harita cıkmıyor hızımı koordinatlarımı gozteriyor ama baska bişi yok bi yerlerde yanlıs yapıyorum bu kadar telde calısmıs bende mi calısmıcakda benim gibi bi problemi yasamıs olan yok mu allasenArkadaşım 3 ve 1 e basarak haritayı uzaklaştır yaklaştır yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?