Garmin Mobile XT v5.00.50 KONUMLARIMDA DONMA OLUYOR???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aymaviolsa

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Mobile XT v5.00.50 KONUMLARIMDA DONMA OLUYOR???
ARKADAŞLAR,

Garmin Mobile XT v5.00.50 kullanıyorum çok ta memnunum.
ancak daha önce kayıt ettigim konumlarımdan birisini seçerek gitmek istersem, program otomatik kapanıyor.
tekrar programı çalıştırmam gerekiyor. konumları kaydederken büyük küçük harf kullanımınada dikkat ediyorum ama sıkıntıyı çözemedim.
sizde aynı sıkıntı varmı.

bu problemi nasıl aşabiliriz.

aymaviolsa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yokmu bu probleme bir çözüm bulan??
üstadlardan bir degerlendirme yokmu?

Symbianist

Symbianist

Üye
Ayarlardan ekran ayarlarına ordan da metin kısmından dili ingilizce yap. Sonra da garmini kapat aç. Geri dili Türkçe yapıp bir daha konum kaydetmeye çalış. Sonucu bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: aymaviolsa

aymaviolsa

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan ekran ayarlarına ordan da metin kısmından dili ingilizce yap. Sonra da garmini kapat aç. Geri dili Türkçe yapıp bir daha konum kaydetmeye çalış. Sonucu bekliyorum.

yapmış oldugum denemeleri yazıyorum;

ingilzce yada british english dil desteginde ;

dediginiz gibi dili ingilizce yaptım. programı ve hatta telefonu aç kapa yaptım. dili türkçeye çevirmeden önce konum kaydettim. "my location" ismi ile kaydetti.
normal konumlarımdan bulup üzerine tıklayınca normal ÇALIŞTI.
sonra gittim verileri yönetten ismi degiştirdim(bu arada dil hala ingilizce). konumlarımdan tıkladım üzerine yine "git" ve "harita" yazan ekran geldi ve ÇALIŞTI.

türkçe dil destreginde ;

bir noktada konum kaydettim. "konumum" olarak kaydetti. nereye>konumlarım> menüsünden "konumun" u tıkladım. ÇALIŞTI.
ne zaman gidip araçlar>verilerimi yönet>konumlarım> menüsünden, türkçe dildestegi ile kaydettigim "konumum" verisinde isim degişikligi (herhangi bir değişiklik. ben sadece sonuna a harfi ekledim çok etkilenmesin diye) yaptıgımda artık o veri kullanılmaz oluyor. ÇALIŞMIYOR

yani türkçe dil desteginde kaydettigim bir konum üzerinde herhangi bir isim degişikligi yaparsam, dil türkçede olsa ingilizcede olsa program kapanıyor. ÇALIŞMIYOR
ancak ingilizce vaya british english dil desteginde kaydettigim ve hatta degişiklik yaptıgım bir konum. hem türkçe dil desteginde hemde diger dil desteklerinde ÇALIŞIYOR.

kısacası biz bunu ingilizce olarak kullanırsak sıkıntı olmayacak gibi. ama öylede menüden falan hiçi birşey anlaşılmıyor...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Evet bendede oluyordu çözememiştim, hay siz çok yaşayın emi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt