nutty001 Üye arkadaslar ben baya acemiyimde bunu nasıl digeriniz uzerine yazabilirim yardım ederseniz sevinirim
fatihbayhan Üye arkadaşlar linklerim çalışıyor vede küçük olsun diye 7z formatında sıkıştırdım. linki yeniden veriyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar linklerim çalışıyor vede küçük olsun diye 7z formatında sıkıştırdım. linki yeniden veriyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
furbur Üye fatihbayhan' Alıntı: arkadaşlar linklerim çalışıyor vede küçük olsun diye 7z formatında sıkıştırdım. linki yeniden veriyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım çok teşekkürler link sağlam çalışıyor. P990İ de kulanıyorum bunu,eski harita ile değiştirsek olur dimi.
fatihbayhan' Alıntı: arkadaşlar linklerim çalışıyor vede küçük olsun diye 7z formatında sıkıştırdım. linki yeniden veriyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım çok teşekkürler link sağlam çalışıyor. P990İ de kulanıyorum bunu,eski harita ile değiştirsek olur dimi.
serkanux Üye arkadaşım önce teşekkür ederim.çıkar çıkmaz siteye atıp bizimle paylaştığın için.ama lütfen rapid harici başka bir siteyede atarmısın.çünkü rapid yaklaşık 1 aydır dosya indirmeye izin vermiyor.atarsan sevinirim.
arkadaşım önce teşekkür ederim.çıkar çıkmaz siteye atıp bizimle paylaştığın için.ama lütfen rapid harici başka bir siteyede atarmısın.çünkü rapid yaklaşık 1 aydır dosya indirmeye izin vermiyor.atarsan sevinirim.