Garmin Mobile XT de Konumlarım Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aytaral

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Mobile XT de Konumlarım Problemi
selam Arkadaşlar,
garmin Mobile XT 5.0.50 versiyonunda "Konumlarım" a kaydedilen noktaları daha sonra açmaya kalkınca programdan atıyor.
Reis-i Eagles Kurulumda bahsetmiş, konum adını büyük harfle girince sorun olmuyor diye, ama büyük harfle yazıncada atmaya devam ediyor. buna bir çözüm bulundumu biliyormusunuz ?
Teşekkürler...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
bende aynısını kullanıyorum sana çözüm öneremem ama bende küçük yazınca sorun çıkarmıyor.

cuneyt3038

Üye
arkadaşlar merhaba e71 aldım ve günlerdir garmin xt yi yüklemeye çalışıyorum ancak kurulumu anlatoldığı gibi harfiyen yaptım anlatımda karta gidip ordan yüklemeyi tamamla diyo bu telefonda kartın içine nerden giriliyo yada nasıl oluyo artı pc suite bağlanıp çalıştırdırğımda kullanıcı arabirimine gidip yüklemeyi tamamlayın diyo kullanıcı arabirimine nasıl giriyoruz ne olur yardım

kaybandi

Üye
selam Arkadaşlar,
garmin Mobile XT 5.0.50 versiyonunda "Konumlarım" a kaydedilen noktaları daha sonra açmaya kalkınca programdan atıyor.
Reis-i Eagles Kurulumda bahsetmiş, konum adını büyük harfle girince sorun olmuyor diye, ama büyük harfle yazıncada atmaya devam ediyor. buna bir çözüm bulundumu biliyormusunuz ?
Teşekkürler...

arkadaşım konum adını değiştirmeyeceksin şayet o şekilde oluşturduğun konum varsa verilerimi yönetten attığını söylediğin konumu sil tekrar aynı konumu oluştur konum ismini değiştirme örneğin konumum1 olarak kalsın sonra bu konumu hatırlayabileceğin bir şeye tanımla örneğin ev yada iş adresim gibi. sadece bu problemi hariç garmin bir harika diyebilirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar merhaba e71 aldım ve günlerdir garmin xt yi yüklemeye çalışıyorum ancak kurulumu anlatoldığı gibi harfiyen yaptım anlatımda karta gidip ordan yüklemeyi tamamla diyo bu telefonda kartın içine nerden giriliyo yada nasıl oluyo artı pc suite bağlanıp çalıştırdırğımda kullanıcı arabirimine gidip yüklemeyi tamamlayın diyo kullanıcı arabirimine nasıl giriyoruz ne olur yardım

arkadaşım yanlış yapıyosun telefonu pc ye taktığında pc suite değil depolama aygıtı olarak göstereceksin daha sonra bilgisayarım bölümüne sürücü olarak atayacaktır oradan telefon içine girip yedek karta dosyaları açık yükleyeceksin

niccor13

niccor13

Üye
Arkadaşlar manuel olarak eklediğimiz konumlarımdan atmaması için menü dilini ingilizce yapın ve konum ismini büyük harflerle yazın. Bende sorun çözüldü. Ayrıca ingilizce olarak daha hızlı çalıştığını söyleyebilirim..:d:

alicem83

Üye
arkadaşlar bu konudan bende çok muzdaripim ama sanırım kısmi bir çözüm buldum hiç bir problem yok şu anda denediğim yöntemleri söyliyim önce
1.klasik kaydet değiştir(olmuyor)
2.önce kaydet ismi değiştirmeden önce menü dilini ing. yap sonra isim değiştir.(olmuyor)

en mantıklı yöntem
1.ana ekrandan ayarlar simgesine tıkla
2.ayarlar'a tıkla
3.ekran'a tıkla
4.metin'e tıkla
5.en yukarı çık menü dilini ing. yap
6.ana ekrana geri dön ayarlar simgesine tıkla
7.where am ı? a tıkla
8.kordinatları bulmak için kendi 1-2 saniye bekler kordinatlar bulununca save butonu aktif olur save ye tıkla
9.kayıt ettigini söyler burada edit'e basıcaz istediğimiz adı yazıcaz (ü-ö-ufak-ı-büyük-i hariç karakter kullanın
işlem tamam istersenizn ben böylede kullanabilirim habire bunu yapamam diyorsanız menü ing kalabilir.sadece isim değiştirmek için bu zahmet aslında isimi değiştirdikten sonra türçeye geri dönebiliriz.yani kısacası türçe dilde konumlarımın sadece adı değiştirilemiyor.Umarım işinizi görür.

sancakta

sancakta

Üye
arkadaşlar bu konudan bende çok muzdaripim ama sanırım kısmi bir çözüm buldum hiç bir problem yok şu anda denediğim yöntemleri söyliyim önce
2.önce kaydet ismi değiştirmeden önce menü dilini ing. yap sonra isim değiştir.(olmuyor)

en mantıklı yöntem
2.ayarlar'a tıkla
3.ekran'a tıkla
4.metin'e tıkla
7.where am ı? a tıkla
8.kordinatları bulmak için kendi 1-2 saniye bekler kordinatlar bulununca save butonu aktif olur save ye tıkla
9.kayıt ettigini söyler burada edit'e basıcaz istediğimiz adı yazıcaz (ü-ö-ufak-ı-büyük-i hariç karakter kullanın
işlem tamam istersenizn ben böylede kullanabilirim habire bunu yapamam diyorsanız menü ing kalabilir.sadece isim değiştirmek için bu zahmet aslında isimi değiştirdikten sonra türçeye geri dönebiliriz.yani kısacası türçe dilde konumlarımın sadece adı değiştirilemiyor.Umarım işinizi görür.
gercekten cok TESEKUR ederim..

zal.dk

Üye
garmin xt 5.00.50 nokia x6 yukledim gayet guzelde calisiyor ama bir sorun var hariada araci yolun ustunde deilde biraz sagda gosteriyor devamli sorun ne olabilir simdiden yardimlariniz icin tesekkurler

kkabrero

Üye

en mantıklı yöntem
2.ayarlar'a tıkla
3.ekran'a tıkla
4.metin'e tıkla
7.where am ı? a tıkla
çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt