deha83
Üye
bilgilendirme için teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
peki bu ne demek bizim özelimize ulaşabilecekler mi :S ?
bu program aşağıdaki özellikleri telefonunuzda kullanmak için onay vermenizi istemektedir.
-bluetooth, bluetooth özellikleri diğer cihazlara bağlanmak
-kısa mesaj göndermek
-mms göndermek
-telefon görüşmesi yapmak
-internet bağlantısını sağlamak
-yeni kişi ekleme veya kayıtlı olanı düzeltmek
-kişilere ait bilgileri okumak
Arkadaşlar garmini açtığımda hesabımdan 0,2 TL her seferinde gidiyor acaba sizlerden de gidiyor mu?
Konumlama yöntemlerim yardımlı GPS ve Tümleşik GPS
selam kardeşim ben 2 ciel i8510 omnia telefon aldım önce garmin yüklüydü arızadan dolayı anakart değişti daha caliştıramıyorum verdiğiniz lınkten indirip kurdum sadece garmın yazısı gelıyor ve kapanıyor yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler
süperr
teşekkürler
Merhaba,
Garmin .050 versiyonunu kullaniyorum. Telefonum N86. Telefonumun ışık zaman aşımı ayarı 10 saniye olarak ayarlı. Ancak Garmin ile navigasyon yaparken seyir sırasında, 10 saniyede 1 defa ekran ışığı gidiyor ve birkaç saniye karanlık kalıp tekrar geri dönüyor. Ayarlar menusunde, Arka ışığı geçersiz kılma - Herzaman açık olarak işaretli. Programı kaldırdım. Tüm dosyalarını bizzat sildim. Tekrar kurdum. Değişen birşey olmadı.
Yardim rica ediyorum. Tesekkurler
mesajimda yazmistim, o ayari zaten yaptim
teskkur
Ben kurdum garmini anlatımıNız içinde teşekkürler ilk 2 gün sorunsuz çalıştı şimdi gps den hiç sinyal almıyor ne ücretli ne ücretsiz yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?