blue84
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar emeğiniz için çok teşekkürler.... ben bu dosyaları belirtildiği gibi hafıza kartına attım. fakat garmin online ye girdiğim zaman hava durumu, uçuş durumu ve birde abonelik durumu var. güvenlik kamera diye birşey çıkmadı. napacaz şimdi. nereye poiler ekstralar özel poilere girince orada cameralar var amma onlar sadece harita da camera yerlerini gösteriyor. başkada bir şey yok. yardım olan olursa sevinirim. telefonum n79 uzun zamandır garmin kullanıyorum ve çok memnunum......
tamam bu radar kameralarının yeri degil mi zaten yani oraya gelşnce hız sınırında gideceksin demek.
ya arkadaslar rapidden indirdiğim bu dosyanın içerisinde .exe uzantılı bir program dosyası cıkıyor.. bunu da garminde poi içerisine attım ama programı çalıstırrdıgımda özel poi ler diye bir sey cıkmıyor.. o yüzden zannedersem bu exe dosyası yanlıs bir dosya . bu telefonda değil ama pc de kurulabilecek bir program...
yapan arkadaslar yarddımcı olursa sevinirim...
o dosyayı bilgisayarında çift tıkla, kurulum yapsın 4-5 tane dosya çıkartacak kurulum sonunda, o çıkan dosyaları atacaksın telefonunda anlatılan klasöre.. ben şu an yükledim ve gayet güzel gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?