GARMiN ASUS A-50 SİSTEM SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kapganhan

Üye
    Konu Sahibi
GARMiN ASUS A-50 SİSTEM SORUNU
Android os tan anlayan arkadaşlar...benim elimde garmin-asus a50 android 2.1 sistemli bir cihaz bulunmakta..cihaz acılıyor fakat cihazın klavye yazılımı silinmiş..o nedenle herhangi bir mesaj yazma yada bilgi girme konusunda klavye kullanamıyorum..yani klavye tamamen silinmiş...bana bu cihaza sıfırdan yeni bir 2.1 yukleyebilmeme yardımcı olurmusunuz...cihazı recovery modda da başlatamadım..yani seskısma+no+power uygulamasıda calışmıyor...bana yardımcı olursanız cok sevınırım...bır haftadır ugrasıyorum..yapamadım..yardımlarınızı beklıyorum..

Teşekkurler

nexpow

nexpow

Üye
klavye yoksa uygulamalar bölümünde klavyeler var konu olarak açılmış ben türkçe klavye kullanıyorum burda

kapganhan

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler dostum...indirdim ve kurdum..bir de bir sey daha sorsam...bu cihaza guncelleme yapmak istiyorum gercekleşmiyor.sanırım klavyeleri yanlışlıkla sildiğimde guncelleme yapma yazılımıyla ilgilide bir hata yaptım..cihazı fabrika ayarlarına geri yuklediğimde de olmuyor..bu cihaza sıfırdan 2.1 nasıl kurabilirim...recovery recovery modda acamıyorum.kilitleniyor..bu kilidi nasıl acabilirim..yardımcı olurmusun bana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...