haltie
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence ömür boyu kalsın
Aynen katılıyorum nasıl kemik yaşı bunun 17 oluyor anlamış değilim.Birde 18 ile 17 yaş arasındaki 1 yıl farkı neden kaynaklanıyor onuda anlamıyorum.Ne yani 17 yaşında şeytan olan 18 yaşında melek mi oalcak ?yaştan yırtıyorben onada inanmıyorum 17 yaşında dedem gibi sakalı var
yaştan yırtıyorben onada inanmıyorum 17 yaşında dedem gibi sakalı var
Aynen katılıyorum nasıl kemik yaşı bunun 17 oluyor anlamış değilim.Birde 18 ile 17 yaş arasındaki 1 yıl farkı neden kaynaklanıyor onuda anlamıyorum.Ne yani 17 yaşında şeytan olan 18 yaşında melek mi oalcak ?
Sende haklısın kardeşim zaten ben eleştirirken hakimleri değil daha çok adaletin kendisi eleştiriyorum.Sonuçta Hakim sucun cezası kitapta ne ise onu veriyor ha iyi halden falan hakimin billi bir töleransı vardır.Konuyu başka yerlere taşımak amacında değilim ama dönüp dolaşıp en başa geliyoruz Anayasanın değişmesine...çocuk yaştan yırtıyor , deliyim ayakları yapıyor , ağır tahrik vardı diyor , teslim oluyor , iyi hal gösteriyor , hepsi profesyonelce düzenlenmiş kurgular bence hepsi ceza indirimi için hakim napsın onun insiyatifinde durumlar var fakat oda biryere kadar bence ama adalet yerini bulur diye umuyorum
Sende haklısın kardeşim zaten ben eleştirirken hakimleri değil daha çok adaletin kendisi eleştiriyorum.Sonuçta Hakim sucun cezası kitapta ne ise onu veriyor ha iyi halden falan hakimin billi bir töleransı vardır.Konuyu başka yerlere taşımak amacında değilim ama dönüp dolaşıp en başa geliyoruz Anayasanın değişmesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?