Garip Bir Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

qery340

Üye
    Konu Sahibi
Garip Bir Sorun
Bugün telefonda birşey fark ettim oyuna girdiğimde sesi kıstığımda telefonunda uyarı sesleri kısılıyor kilit sesi çıkmıyo nerdeyse mesaj geldiğinde ses çok az gelıyor alt taraftan sesi açtığımda düzelmiyor ama oyuna girip çıkarsam yada muzık açarsam eski haline dönüyor eskiden oyun sesini kıstığımda telefon uyarı seslerinin kısıldığını hatırlamıyorum yanlış hatırlasam bile düzelmesi için müzik açıp kapatmak gerekiyor

iPhone 4'de denedim bu şekilde olmadı oyun içinde sesi kıstım kilitlediğimde ses kısık geldi ama ses kısıkken ana ekrana döndüğümde normale döndü 5S'de bu şekilde olmuyor oyun sesini kıstığımda tüm uyarılar tamamen kısılıyor neden olmuş olabilir bu

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bu ayarı kontrol et

qery340

Üye
    Konu Sahibi
Açık bu ayar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Oyun ya da müzik dinlerken uyarı sesleri kısılıyo az önce müzik dinliyordum mesaj geldiğinde Kısık sesle uyarı verdi müziği kapattığımda ise normale döndü bu ayar pc de de var oyun oynarken veya film izlerken uyarı seslerini pc Kısık olarak veriyo telefondakide bu bence ve güzel bir şey

qery340

Üye
    Konu Sahibi
Ama bendeki sorunda eski haline dönmüyor ana ekrana geldiğimde müzik açıp kapatmam gerekiyor seslerin normale dönmesi için

sLeepLe

sLeepLe

Üye
O zaman yazılımsal bir sorun ben pek iOStan anlamıyorum ama sıfırlama ya da yazılımı tekrar yükleme faydalı olabilir olmadı garantisi devam ediyorsa garantiye vermeniz faydalı olur

qery340

Üye
    Konu Sahibi
Belki ios8 ile alakalı bir sorundur dedim o yüzden 8.0.1'i bekliyorum düzelmezse sıfırlarım artık garantiye vermek en son düşüncem olur gittimi gelmez şimdi garantiden çok sıkıntı yaratan bir sorun değil ama bazen sinir oluyorum kısılınca sesler :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Apple garanti konusunda sıkıntılı değil ya cihaz değişimi falan yapıyolar anında iphonenunu garantiye verenler memnun gelişinden calla :) Güncelleme gelsin zaten sonra bakacaz nasıl olucak telefonlar :)

Üst Alt