Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Garantiye Verdim Kaç Günde Gelir?
Sponsorlu Bağlantılar
Waveman
Üye
Konu Sahibi
Garantiye Verdim Kaç Günde Gelir?
Arkadaşlar telefonumu telpa bayisine garantiye verdim kieste gübcelleme yaparken bağlantı kesilmişti bozuldu pazartesi yolladılar 4 gün oldu hala gelmedi normal mi yoksa uzun mu sürer tahminen kaç günde gelir?
Waveman
Üye
Konu Sahibi
Bilgisi olan yok mu...
Keş Remzi
Üye
2 aya gelir benm adidasları vermiştik 5 ay sonra aldım hiçbişeyde yapamışlar
pcwolf
Üye
Telefon yoğunluğuna, kargonun çabukluğuna, değişecek parça varsa onun durumuna göre değişir. Cuma gelmezse direkt pazartesiyi bekle
zahiren
Üye
yasal süre 30 iş günüdür buda yaklaşık 45 gün demek bu servisin yasal süresi eğer bu süre geçerse yeni cihaz isteyebilirsin yada mahkemeye vererek ücretini talep edersin
cbalim
Üye
yapsalar bile 15 gunden assagi yollamazlar diye tahmin ediyorum.ayrica garantiye verecegine hic bir sey bilmiyorsan 4 gunde kiesteki onergeleri cozer kendin hallederdin
StriqeR
Üye
Benim bi ara olmuştu aman dikkat (: Telefon yapılmış ama siteden onay bekliyormuş gelmesi için 5-10gün fazla sürdü böyle bişidi,kabahat telefoncuda Sende sormalısın eğer öyle birşey varsa (:
Waveman
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar bide telefona hangi sürümü yükleyip yollarlar onuda bilen varsa yazabilir mi
cbalim
Üye
bende jj9 yukluydu bada 1.0 orjinal roma dondurmuslerdi.