Garantiye verdiğim Telefonum 30 iş günü içinde elime geçmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye verdiğim Telefonum 30 iş günü içinde elime geçmedi
19.01.2012 tarihinde telefonumu garantiye vermiştim. Bugün 22.02.2012 30 iş günü bugün dolmuş olucak yani. Telefonum hala gelmedi.Az önce telefonu verdiğim yeri aradım gelmediğini söyledirler.Nokia müşteri hizmetlerinide aradım onlar kargoya göndermiş telefonu ama telefon benim elime geçmedi 10 dk önce telefonu verdiğim yeri aradım gelmemişti. Nokia müşteri hizmetlerinideki kişi biz teknik servisden kargoya 14.02.2012 vermiş 1 hafta geçti ne kargosuysa artık bisikletlemi getircekler anlamadım. Hakem heyetine başvurup telefonun yenisini veya parasını istesem ne olur ???

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ıste kardeşim bunlar böyle yaptıkca tepelerıne binmek gerekır ancak bu dılden anlarlar

Waveman

Waveman

Üye
30 iş günü dolduysa garanti şartlarına göre cihazın yenisiyle değiştirilmesi gerekir parasını verirler mi bilmem ama yenisiyle mecbur değiştirmek zorundalar

can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Hakem heyetine başvurup dilekçe yazıcağım telefonumun yenisiyle iadesini istediğime dair

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
30 iş günü yok artık 20 ye düştü

can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
daha iyi ya haklıydım daha da haklı oldum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
aynı durum benim arkadaşdada oldu 5800 verdi anakart değişimi için 1 ay oldu daha yok nokia ise 1 hafta kadar önce kargo ya verdiğini söyledi.

spy ghost

spy ghost

Üye
eğer dilekçeyle olmazsa tüketici mahkemesinin yolunu tut fırsat bu fırsat :d:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hakem heyetıne giderken servıs fişın varsa onuda götür

can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
zaten yanıma servise verdiğimde servisin bana verdiği kağıt garanti belgesi ve faturası ile tam kadro gidicem zaten hakem heyetinde bu gibi durumlarda sorun çözülüyormuş %100 haklı benim zaten

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle 20 işgünü cumartesi günleri işgünü sayılmaz servis fişinle tüketici hakları hakem heyetine basvur dilekçeyle falan zaman kaybetme ayrıca telefonun yenisi ve fatura bedelinin iadesi senin seçiminde

can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten dilekçeyi tüketici hakları hakem heyetini vericem

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
onuda katsak eder 23 yada 24 gün bır ay geçmiş aradan zaten arkadaşın dedıgı gıbı para iadesı ve cıhaz seçımı sana kalmış

u_cosar

u_cosar

Üye
kaymakamlığa git orada tüketi danışmanı hakem heyeti var şikayet et paranı alabilirsin veya yeni telefon verebilirler

cnk52

Üye
pazar günü dahil olmayarak 20 iş gününe düştü.
Müşteri hizmetlerini arayın. Onların kargoya verdiği tarih değil de, telefonun sizin elinizden çıkıp, geri girdiği tarih önemlidir bu konuda.
Telefonu teslim ettiğiniz yerde mutlaka kayıtlarınız evraklarınız duruyordur. Gerekirse oradan belge rica ederseniz vereceklerdir.
Dediğim gibi garantide kalma süresi değil, sizin telefonunuzu telefoncuya teslim ettiğiniz süre önemli bu konuda.

can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
Zaten bende onu baz alarak tüketici hakları hakem heyetine başvurumu yapacağım turkcell müşteri hizmetleri sözde beni kandırmaya çalışıyor işte biz şu tarihte kargoya verdik diye zaten bugün telefonum elime geçsede gidip almıyacağım ayrıca 20 güne düimüş dediğiniz gibi bilseydim geçen hafta giderdim bu kadar beklemezdim.Bütün belgelerimde var zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt