Garantili N95 8GB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi
Garantili N95 8GB
eylul 2008 faturalı nokia com ( KVK - GENPA - TELESERVİCE ) garantilidir made in finland. Kutu içeriği; şarj cihazı, kulaklık, usb kablo, kitapçık, garanti belgesi şeklindedir. Sorunsuz tamir görmemiştir değişen parçası yoktur. Camında bir kaç çizik ve yön tuşlarında hafif soyulma vardır. Şarjı çok iyi dayanmaktadır pili made in japan. Faturası kayıp. iphone, innov8, omnia, bold takas olur. fiyat son 600 tl yer izmir.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bende İzmirdeyim , alabilirdim ama 400 - 450 ye varken senden almam açıkcası ;)

kralxxx

kralxxx

Üye
resim koyabilirmisin kardeş sana zahmet çizik falan var dedin bi bakalım tel nasıl

kralxxx

kralxxx

Üye
piyasadan haberin yok galiba kardeş 8gb lar o fiyatta

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi
pazarlık yoktur 400e varsa gidin oradan alın

Mebuchadnezzar

Üye
Herkez birbirini kazıklama derdinde bu aralar kriz yüzünden ne yapacağını şaşırdı millet :d

dglysf

dglysf

Üye
6500 slide var bende ne istion üstüne kardes takas yaparmısın

_KadirşinaS_

Üye
nokiacom a.ş. garantisi kvk-genpa-teleservice falan değil.Sadece paralel ithalatta geçerlidir.Ve hiç güvenilir bir garanti de değildir. Lütfen doğru bilgi verelim.

denizci535

denizci535

Üye
Erhan gel ben innov8 vereyim sen n95 ve yanına temiz bir telefon daha ver samsung u800 vs olabilir.

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi
nokiacom a.ş. garantisi kvk-genpa-teleservice falan değil.Sadece paralel ithalatta geçerlidir.Ve hiç güvenilir bir garanti de değildir. Lütfen doğru bilgi verelim.

Sen ne saçmalıyosun ya ne paralel ithalatı bu kadarmı kör cahilsin gel sana garanti belgesindeki cihaza bakan firmaları gosterecem kvk-genpa-teleservis yazıyor 1 firmaya bağlı değilsin o yuzden nokia.com garantili cihazlar tercih ediliyor

_KadirşinaS_

Üye
Sen ne saçmalıyosun ya ne paralel ithalatı bu kadarmı kör cahilsin gel sana garanti belgesindeki cihaza bakan firmaları gosterecem kvk-genpa-teleservis yazıyor 1 firmaya bağlı değilsin o yuzden nokia.com garantili cihazlar tercih ediliyor

Ahha ahh cehalet. Bir git bakalım kvk'ya sana ne diyecekler?:vur

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi

nokia.com garantisi dediğin gibi paralel ithalat falan değil bişeyi iyice öğren öyle yaz yoksa o kafanı smileydeki gibi daha cok duvarlara vurursun

--------------- Ekleme ---------------

kvk nın musteri hızmetleri numarası 0216 4441585 nokia.com garantili cihazlara garanti dahilinde bakıyormusunuz diye ara ve sor verecekleri cvpta sana kapak olsun.

salkin

salkin

Üye
çok istiyosun bence kardeşim . ama senin telefonda güzel ağır telefon hakkını yemiim şimdi. bende n82 var üstüne ne istersin DENİZCİ? erhan senle de kafa kafaya takas edebiliriz ;) istersenn...

Mebuchadnezzar

Üye
Benim bildiğim kadarıylada nokia a ş garantisi geçerli olmuyo sıkıntı çıkarıyo ben internet üzerinden aldım faturali garantili buna rağmen tamire götürdüğümde sıkıntı oldu

khytr89

khytr89

Üye
Düz n95 daha iyi.PC ye kartla bağlama olanağı ve 16gb ye kadar sdhc desteği var.n95 8 gb de ise her zaman kablo taşınacak ve hafızası bozulursa 3 adet 8 gb sdhc alacak kadar tamir masrafı ödenek (kartlar 35 tl den hesaplanmıştır)

salkin

salkin

Üye
n82 vereyim kafa kafaya takas edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt