Garantili Kutulu N8 Sıfır Gibi Temiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
Garantili Kutulu N8 Sıfır Gibi Temiz
Arkadaşlar N8'imi HTC Desire HD almak için satıyorum veya bu model ile Takas yapmak istiyorum .

Kulaklık Hariç Bütün aksesuarları Mevcuttur. Faturası Garanti belgesi Kutusu V.s Herşeyi Duruyor Yaklaşık 3 aylık bir Cihaz bütün güncellemeleri yapılmıştır. Herhangi bir Kırığı v.s yoktur. Deri Kapaklı Kılıfla kullanılmıştır.

Resimler En Kısa Zamanda Eklenicektir.

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
(: Desire Hd 'de Çok Ağımlı Şahımlı Bir Telefon Değil netten Araştırdığım Kadarıyla Çok Fazla Şarj Sorunu oLuşuyor. Fakat N8 alırken Desire Hd n8 arasında Kalmıştım N8'i Denedim aklımda Desire Hd'de Kaldı Kimse Takas yapmasa bile satacağım Fiyata Desire Hd alabilirim :bye2:

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
oluruna kaç lira diyorsun....

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
neyse kardeşim hayırlı satışlar şimdi sana desire hd ile n8 in farklarını anlatarak moralini bozmak istemem :D

Emre-45

Emre-45

Üye
Fiyat belirtmen gerekir

ekremozo

ekremozo

Üye
hav maniiiiiiiiiii

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
Fİyatı 900 Tl Olarak Düşünüyorum arkadaşlar. Ama Ciddi Alıcılar için minikte oLsa pazarlık mevcuttur. İstanbulda cihazı görebilirsiniz. Fotoğraflarını en kısa zamanda eklicem iş yoğunluğum nedeniyle Koyamadım

i phone 4 ( üzerine uygun fiyat verebileceğim ) Şekilde Takasta olabilir arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

Desire Hd Gözümde Büyüttüğüm Kadar güzel bir telefon değil biliyorum (: Fakat N8 Beni Tamamen Hayal Kırıklığına uğrattığı için Artık Gözden Çıkartıyorum.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
sen de mi n8 zedelerdensin... :D

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
her ne kadar bu mesajı opera mobil v11 ile atsamda xD yinede telefon bakımından değil uygulama bakımından deistirmek istiyorum her ne kadar symbaini desteklesmde yeteri kadar ilgi gösterildiği için mecburen yeni trendleri takip etmek için android destekli telefon almak istiyrum

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
n8 zedeler yazıyorsunuz beni yavaş yavaş n8 den soğutuyorsunuz.. halbu ki n8 almayı düşünenlerdenim bende...:islik

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
n8 zedeler yazıyorsunuz beni yavaş yavaş n8 den soğutuyorsunuz.. halbu ki n8 almayı düşünenlerdenim bende...:islik

Telefon Oldukça güzel ve sağlam kardeşim Fakat Dediğim gibi Sorun N8'de değil Sorun Symbain'a Yeteri kadar önem verilmemesinde . yoksa n8'in bir sorunu yada eksik bi yanı yok

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
tabi ki de kardeşim ben n8 ine hiçbirşey demedim ama symbiana verilmeyen önem ben ve benim gibi arkadaşları nokiadan soğutmaya başladı yoksa ben de bi kaç hafta öncesine kadar n8 diyordum ama android sistemli cihazlar daha güzel çünkü adamlar arkasında durup sürekli güncelleyip yenilikler yapıyorlar....

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Abi Dediğin Gibi Nokia 'dan o Kadar soğudum Ki her Fırsatta Bahane bulduğum HTC'ye dönmeye karar verdim . umarım bu durumu düzeltirler.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
inşallah.. ne güzel olur şöyle flash destekli hızlı süper bi nokia telefonu :D

cemorhun

Üye
Yok deve 900 lirayı ben olsam vermem N8 e :) Zamanında araştırdım soruşturdum çok model arasında Samsung Wave aldım ... N8 de hem satanların hem alanların açıkçası ellerinde patladı :D Geçmiş olsun arkadaşım geçmiş olsun.... Forever Nokia :D Connecting People :D

--------------- Ekleme ---------------

Telefon Oldukça güzel ve sağlam kardeşim Fakat Dediğim gibi Sorun N8'de değil Sorun Symbain'a Yeteri kadar önem verilmemesinde . yoksa n8'in bir sorunu yada eksik bi yanı yok

Canım kardeşim Symbiana önem ver verme neticede işletim sistemi dandikse telefon uzay mekiği olsun isterse. 5800 kullanırken bi güncellemeyi 6 ay bekleyip de dandik bi güncelleme ile karşılaşan biriyim ben. Bi hata 1 yılda düzeltilmez mi ya o kadar sattığın telefonun arkasında dur koca firmasın sen. Velhasıl nokia nın dokunmatik rezaletinin devamıdır N8 de. Alanlar güle güle kullansın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...