Satılık / Takas Garantili Çiziksiz Xperia Z

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
Garantili Çiziksiz Xperia Z
1 yıla yakın garantisi vardır.Kutusu,kutu içeriği ve faturası mevcuttur.Kozmetik olarak sorunu yoktur.Ekranda ve kasada çizik yok.Fiyat: 875 Tl.
Takas eşdeğer cep telefonları ile olabilir.
[/URL]

[/URL]

[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]

Anil-D

Anil-D

Üye
s4 le olurmu hocam

Anil-D

Anil-D

Üye
sende cihaz hakkinda bilgi verirmisin ram vs neyini vereyim

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
sende cihaz hakkinda bilgi verirmisin ram vs neyini vereyim
Arkadaşım sen hiç telefon alım satım takas yapmadın mı? Yapmadıysan bile yapanları görmedin mi? Bilgi istenirken kutusu faturası kozmetiği sorulur.Sana teknik detaylarını soran olmadı.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Anil-D

Anil-D

Üye
tmm ali kardes kutusu faturasi garantisi darbesi felan yok

Anil-D

Anil-D

Üye
kutuda var garantide sifir aldim sonucta

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
maximumüye

maximumüye

Üye
Note 2yle olurmu hocam?

maximumüye

maximumüye

Üye
Kutusu garantisi yok hocam orjinal sarj ve kulaklik. Ve kullanilmayan note3 kutusu var

maximumüye

maximumüye

Üye
Istanbuldayim hocam.

maximumüye

maximumüye

Üye
Fiyat derken ? Hocam?

maximumüye

maximumüye

Üye
Hocam inan deger bicmiyorum bakarsan telefona kafana yatiyosa yapariz biseyler. Ben samsung kullanmak istemedigimden degisiklik yapmak istiyorum:-)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
Hocam inan deger bicmiyorum bakarsan telefona kafana yatiyosa yapariz biseyler. Ben samsung kullanmak istemedigimden degisiklik yapmak istiyorum:-)
Elden olması zor çünkü sen şu an istanbuldasın ben çorumdayım.karşılıklı güven sağlanırsa kargo ile yapabiliriz.yalnız garantisi yok ise başa baş yapmam hocam üste vereceğiniz miktarı belirtin anlaşırsak kozmetik ve donanımsal sorun yoksa takaslayabiliriz

maximumüye

maximumüye

Üye
Daha para vs vermek istemiyorum acikcasi hocam. Zaten ust kose biraz soyulmus benim telin. Hem rom lu rootlubenim tel. g.pden cogu seyi full indiriyorum . Uygulama ici satin alinan prolari full yapiorum vsvsvs.. sana gitmez hocan. hayirli satislar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt