Garantiden verilen telefon kayıt dışı çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cormile

Üye
    Konu Sahibi
Garantiden verilen telefon kayıt dışı çıktı.
merhaba arkdaşlar bende5800 vardı ben onu garantiye verdim yapılmadığı için nokia c5-03 verdiler bana fakat telefona bu gün mesaj geldi telefonuz kayıt dısı lduğu için su tarihte kapatılacaktır diye. ne yapmam lazım nokiaya dava acsam birsey çıkarmı :) yardım lütfenn.

fnldstntn

Üye
Servise geri götür...google da imei sorgulama diye yaz ilk linkte sorgula orda ne olduğu çıkar...

devran_34

devran_34

Üye
arkadaşım sonucu aldığında bize haber verirsen bizde böyle bir olay olunca ne yapmamız gerektiğini bilelim.
uğraştırırlar seni heralde kolay gelsin sana

cormile

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ediyorum arkdaslar cuma günü diycem ne olduğunu anca o zaman servise gideblirm.

----------Eklendi @ 23:09:42 ---------- Yazıldı @ 23:01:33 ----------

Servise geri götür...google da imei sorgulama diye yaz ilk linkte sorgula orda ne olduğu çıkar...
kardes sorguladım böyle diyor .
IMEI SORGULAMA

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
telefon kayıtlı hocam sen operatör ile çözeceksin işi.

cormile

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çözeceğim kardes oporotörle işi beni yönlendirirmisin ?

ahmet0651

Üye
kardeş yorumu çabuk kaldır iyiligin için sölüyorum imei kaytlı fakat smdi bu yorumu yaptıgın için klonlanabilir

ZaZuM

ZaZuM

Üye
müşteri hizmetlerini bi ara operatorun onlar seni yönlerdırır

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İmei no ve modeli öğrenip kopyalarlar kaldır resmi. Kayıt için örn. Türkcell time git.

ahmet0651

Üye
kardeş telefonun imei numarasını hayatta en iyi arkadaşına bile söyleme zaten sanalda imei numarasını hiç paylaşma klonlayabilirler bidahada imei kayıtı çok zor ugraşıp durursun

----------Eklendi @ 11:20:39 ---------- Yazıldı @ 11:19:01 ----------

imei kayıtlı görünüyor fakat 15gün sonra bidaha kontrol et siteden eger yine kayıtlı diyorsa kafaya takma yanlış mesajdır :)

----------Eklendi @ 11:21:14 ---------- Yazıldı @ 11:20:39 ----------

fakat hiç bi yerde imei yi paylaşma sakın klonlanabilir

sublieutenant

sublieutenant

Üye
kardeş telefonun imei numarasını hayatta en iyi arkadaşına bile söyleme zaten sanalda imei numarasını hiç paylaşma klonlayabilirler bidahada imei kayıtı çok zor ugraşıp durursun

Nedir bu devlet sırrımı ? abartmayın bukadar korkmayın yaa.. Nokiada imei o telefonun modeline göre fabrikada kayıtlara geçer, keşke benimkini kopyalasalarda o kopyalayanı bak ne yapıyorum, zaten canım sıkkın mazlum tutmak istiyorum bu günlerde! :pro:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Nedir bu devlet sırrımı ? abartmayın bukadar korkmayın yaa.. Nokiada imei o telefonun modeline göre fabrikada kayıtlara geçer, keşke benimkini kopyalasalarda o kopyalayanı bak ne yapıyorum, zaten canım sıkkın mazlum tutmak istiyorum bu günlerde! :pro:

bi kopyalasınlarda göreyim seni o zaman

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mazlumun oluyum senin...:oke:

teknik48

Üye
kayıt dışı cihazlarınız yasal olarak kayıt altına alınır değerinde satın alınır 0 542 478 88 64

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt