Garanti !!!

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben de diğerlerinden az çok bişeyler kurtarmıştım. Harddisk kutusu kullanmıştım ama sonra tam gidiyor
hdd bozulmamıştır onda hdd bozulsaydı kurtaramazdı
Evet ağır hasarlı. Bişeyleri kurtardım işte ama daha 70 katı falan içinde duruyor. O değil bide içnde ferreler kaldı

tekrardan geçmiş olsun kardeşim bundan sonra daha çok dikkat edelim

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
O değil de nasıl oluyor da Hatay ile İstabulun sahur vakti aynı oluyor çözemedim !!

Tepkiler: ___kaptan___

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
tekrardan geçmiş olsun kardeşim bundan sonra daha çok dikkat edelim
Eyvallah . Bundan sonra edecem de ama öncelikle para ödemeden içindekileri kurtarabilmem gerek. Tek umudum dosyaların sorumluluğunun garanti üzerinde olması ya da adamla anlaşıp bozuk hdd yi ücretsiz göndermelerini sağlayabilmek.

Hadi bakalım Allah kolaylık versin kardeşim

50 TL ye HDD kasaları var, onlardan satın alabilirsin istersen Denersin işe yararsa kullanırsın, denettirirsin aldığın yere O zaman bilgileri de kurtarabilirsin.

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
50 TL ye HDD kasaları var, onlardan satın alabilirsin istersen Denersin işe yararsa kullanırsın, denettirirsin aldığın yere O zaman bilgileri de kurtarabilirsin.
Öyle yapaçam zaten. Bundan önçe bozulan harddiskte ki verileri kurtarmak için almıştım.

hdd sorunları büyük ihtimalle kurtarılmıyor mekanik parça ve 5400 ve 7400 rpm ile dönen bir disk iğne ucu kadar yakın çalışıyor ve herhangi bir sıkıntı da telafisi zor oluyor geçmiş olsun.