Garanti Süresi

zero1995

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Süresi
Selam arkadaşlar konu başlıgındada belirtigim gibi, salı günü garantiye gönderdim çarşamba günü ulaşmıştı. Gönderdigim yeri aradıgımda ne kadar sürer diye sordugumda 1 hafta - 10 gün dediler. Gönderenler belki bilgi sahibidir diye bu konuyu açtım.

Ne hakkında bilgimizi soruyorsun Kardeşim ?
Eğer hangi tarihde geleceği ise 30 iş günü içerisinde geri gelir maximum gelmediği takdirde cihazın yenisi ile değiştirirler yada 3 sefer garantiye gittiği takdirde yenisi ile değişir cihaz tabi senden kaynaklı bir hata yoksa

Ne zaman geleceği konusunu soruyorsan belli olmaz o ne kadar ilgilendikleri ile alakalı bi durum 30 iş günü maximum bu süreyi geçemezler tabi cumartesi pazar ve resmi günler iş gününden sayılmıyor bunlarıda hesaba kat

Vip ile gönderseydin 1 günde yapıp gönderiyorlar

zero1995

Üye
    Konu Sahibi
Kaza oldu sarj şoketi algılamamaya başladı sorunu o idi. hımm maximum 30 gün diyorsun genelde öyle biliyorumda yani küçük bir sorun yani uzun surmez diye düşünmüştüm. Evet haklısınız. VİP mi ? o nedir ilk defa duyuyorum

Vip ile özel ilgilenirler 1 günde yapıp kargoya verirler Telpaya mahsus sadece
sitesinden formu doldurup çıktısıyla göndermeniz lazim

sebo7

Üye
ben salı günü gönderdim 1 günde kargo ulaştı akşam 5 gibi. saat 7 gibi işleme aldıklarını gördüm. ertesi gün 2 parça değişti dedi. kargolamamdan sonraki 3.gün sabahı geri kargoladılar ancak YURTİÇİ kargo hala istanbuldan antalya ya gönderemedi :S (haftasonu olduğu için sanırım) pazartesi muhtemel gelir görünüyor bakalım yani gelirse 6 günde elimde olacak telefon...

Garanti şartlarında yazar 20 is günü içinde teslim edilir diye