Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Garanti Süresi
Sponsorlu Bağlantılar
zero1995
Üye
Konu Sahibi
Garanti Süresi
Selam arkadaşlar konu başlıgındada belirtigim gibi, salı günü garantiye gönderdim çarşamba günü ulaşmıştı. Gönderdigim yeri aradıgımda ne kadar sürer diye sordugumda 1 hafta - 10 gün dediler. Gönderenler belki bilgi sahibidir diye bu konuyu açtım.
NiTr[O]gEn
Üye
Ne hakkında bilgimizi soruyorsun Kardeşim ?
Eğer hangi tarihde geleceği ise 30 iş günü içerisinde geri gelir maximum gelmediği takdirde cihazın yenisi ile değiştirirler yada 3 sefer garantiye gittiği takdirde yenisi ile değişir cihaz tabi senden kaynaklı bir hata yoksa
Ne zaman geleceği konusunu soruyorsan belli olmaz o ne kadar ilgilendikleri ile alakalı bi durum 30 iş günü maximum bu süreyi geçemezler tabi cumartesi pazar ve resmi günler iş gününden sayılmıyor bunlarıda hesaba kat
ÇaRşI 2387
Üye
Vip ile gönderseydin 1 günde yapıp gönderiyorlar
zero1995
Üye
Konu Sahibi
Kaza oldu sarj şoketi algılamamaya başladı sorunu o idi. hımm maximum 30 gün diyorsun genelde öyle biliyorumda yani küçük bir sorun yani uzun surmez diye düşünmüştüm. Evet haklısınız. VİP mi ? o nedir ilk defa duyuyorum
ben salı günü gönderdim 1 günde kargo ulaştı akşam 5 gibi. saat 7 gibi işleme aldıklarını gördüm. ertesi gün 2 parça değişti dedi. kargolamamdan sonraki 3.gün sabahı geri kargoladılar ancak YURTİÇİ kargo hala istanbuldan antalya ya gönderemedi :S (haftasonu olduğu için sanırım) pazartesi muhtemel gelir görünüyor bakalım yani gelirse 6 günde elimde olacak telefon...
hikmet366
Üye
Garanti şartlarında yazar 20 is günü içinde teslim edilir diye