Garanti Süresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunus5571

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Süresi
Öncelikle hayırlı bayramlar.

Salı günü Nokia x3 02 model telefonumu kvk ya dokunmatiğindeki problemlerden dolayı teslim ettim. Garanti belgesi yoktu yanımda. İMEİ numarasından bakarak görevli bayan garantili olduğunu söyledi, iyi dedim. Üç saat sonra bir mesaj, 51 lira masrafı var, iyi dedim onayladım. Bugün bakayım dedim siteye telefondan ne haber diye. Garanti durumunda garanti harici yazıyor. Verdikleri kağıtta da garanti dışındaki ürünlerde servis bedeli vs. ödemem gerektiği yazıyor. Şimdi ne yapmam gerek ?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Zaten senden ücret aldılar veya istedilerse bu garanti dışı olduğunu gösteriyor olabilir.

yunus5571

Üye
    Konu Sahibi
51 TL veririm parça parası olarak ama gidip de işçilik ücreti vermem. Bana bayan, ürününüz garantili dedi teslimat sırasında.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Garantili de olsa eğer cihazdaki sorun senden kaynaklanmışsa ücretini alıyorlar diye biliyorum..Cihaz garantili demiş ama ücret almayacağız dememiş ki ? Demek ki cihazda ki sorun kullanıcı hatasıymış..Ücret almaları normal yani işcilik falan hepsini alırlar diye düşünüyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kullanıcı hatası olabilir kardeşim.

yunus5571

Üye
    Konu Sahibi
Tam anlatamadım :) Benden kaynaklanan hatanın bedeli 51 TL, onu ödeyeceğim tamam. Demek istediğim şu resimdeki http ://d1210.hizliresim.com/12/t/f95ld.jpg

bedeli benden isterler mi ? Kağıdın üstünde garantili yazıyor. İnternette garanti harici yazıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadasim kullanici hatasindan dolayi telefon serviste tamir gorurse cihaz garantiden cikartilir. Bu gibi durumlarda itiraz etme hakkiniz var servisle goruserek bilgi alabilirsiniz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaten 50 tl oluyor böyle de :hmmm

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Telefondaki sorun senden kaynaklanmışsa her bedeli ödetirler..Yani işçilik ücretini de alırlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt