Garanti Kapsamında ama "Ücret?"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HasimSahin

HasimSahin

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Kapsamında ama "Ücret?"
Selam arkadaşlar Galaxy Pocket almıştım ve hiç memnun kalmadım diyebilirim. Galaxy Y'ye rom çıkıyor, Galaxy Y2 Pocket'e rom bulamıyoruz. 2 kere garantiye gitti. Anakart değişti ilkinde. 2.sinde telefon açılmamaya başladı. Yine yolladım. 2 seferde de 10 tl'lik fatura çıkıyor. Garanti kapsamında yapıyorlar ve benden kargo mu işçilik mi belli değil 10 tl koparmaya çalışıyor telefoncu. Ben 10 liranın lafında değilim telefon "Garanti kapsamında" yapılıyor kargosu, işçiliği vs kendilerine ait sonuçta garanti dışında kalsa beni arar ücreti budur kabul ediyormusunuz der değil mi? Bende İadesini istiyorum dedim geri verdim. Sizce telefon ücretini alma şansım varmı? Ve ne yapmalıyım?

burak4293

Üye
Arkads bende galaxy gio var telim brick oldu acilmiyordu . Teknosadan almistim ama garantiye samsungun kendi servis noktasina goturdum ve hicbir ucret almadan tamirr ettiler ve ana karti degistirdiler.

Yani garanti kapsaminda ucret alamazlar eger varsa dedigin gibi bilgilendirmesi gerkir . Senden aldiklari buyuk ihtimal kargo parasi . Sen samsung musteri hizmetleri ni ara gorus itiraz et buna.
Yanlis anlamadiysam telefonun parasini iadesi demissin . Bu is cok zor alamazsin tamir eder gonderirler ...

technoshark

technoshark

Üye
Telefonun ücretini alamayabilirsin ama üst modelini vermeleri lazım...

HasimSahin

HasimSahin

Üye
    Konu Sahibi
Arkads bende galaxy gio var telim brick oldu acilmiyordu . Teknosadan almistim ama garantiye samsungun kendi servis noktasina goturdum ve hicbir ucret almadan tamirr ettiler ve ana karti degistirdiler.

Yani garanti kapsaminda ucret alamazlar eger varsa dedigin gibi bilgilendirmesi gerkir . Senden aldiklari buyuk ihtimal kargo parasi . Sen samsung musteri hizmetleri ni ara gorus itiraz et buna.
Yanlis anlamadiysam telefonun parasini iadesi demissin . Bu is cok zor alamazsin tamir eder gonderirler ...

Evet kargo parasının bana kesilmesi olanaksız çünkü satıcı 2 yıl boyunca bu telefonun kahrını çekmesi lazım sonuçta adam gibi telefon verebilirdi.
Telefonun ücretini alamayabilirsin ama üst modelini vermeleri lazım...

Üst modeli konusunda bilgim yok ama umarım böyle bişey olur. En azından ücret yerine boşa giden telefonsuz zamanıma sayarım.

ahmetbaklacı

Üye
arkadaşlar sa. ben samsun chat 335 markalı telefon aldım orta tusu dokunmatık okuyucu ve orası günden güne zayıfyaıp bozulmaya basladı ve teli alalı 1 sene bile olmadı garantiye versem tamir yaparlarmı acaba acıl cevap bekliyorum ..

HasimSahin

HasimSahin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sa. ben samsun chat 335 markalı telefon aldım orta tusu dokunmatık okuyucu ve orası günden güne zayıfyaıp bozulmaya basladı ve teli alalı 1 sene bile olmadı garantiye versem tamir yaparlarmı acaba acıl cevap bekliyorum ..

yaparlar. Donanımsal sorun.

sercan42_

Üye
arkadaşım yılda 3 defa aynı hatayı yaparsa ya aynı modeli ya da bi ust modeli vermek zorundalar garanti belgesinde yaziyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt