Öneri Garanti kapsamı hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Garanti kapsamı hk.
dün L925 aldım diye konu açmıştım ve şarj problemimi dile getirmiştim. Cihazı garantiye göndermek istiyorum fakat geliştirici güncellemelerini yaptım. Böyle göndersem bi problem olur mu? Ya da nasıl düzeltebilirim?

bayon

Üye
nokia software recovery tool ile eski stabil surume donebilirsin yedeklemelerini yapmayi unutma

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bir sıkıntı olacağını sanmam ama şarj sorunun geliştirici güncellemelerinden kaynaklanıyor olabilir. Normal sürüm kullanmayı denedin mi ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bir sıkıntı olacağını sanmam ama şarj sorunun geliştirici güncellemelerinden kaynaklanıyor olabilir. Normal sürüm kullanmayı denedin mi ?
normal surumde problem olduğu için güncelledim ama sorun devam ediyor

luckysleven

luckysleven

Üye
Sarjda nasil bir sorun var ?

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bak misal ben 1520 kullanıyorum sarjı %100 yaptığım zaman 2 dakika oynadığımda hemen %99 a düşüyor sonrası malum

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir sorun çıkacağını hiç sanmıyorum,benim cihazımda(L920)serviste şuan ve cihazda pfd yüklü.garanti kapsamında ön kameraya giren tozların temizliği için vermiştim.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorun çıkacağını hiç sanmıyorum,benim cihazımda(L920)serviste şuan ve cihazda pfd yüklü.garanti kapsamında ön kameraya giren tozların temizliği için vermiştim.
teşekkür ederim hafta içi vereceğim

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
dün L925 aldım diye konu açmıştım ve şarj problemimi dile getirmiştim. Cihazı garantiye göndermek istiyorum fakat geliştirici güncellemelerini yaptım. Böyle göndersem bi problem olur mu? Ya da nasıl düzeltebilirim?
cihazı nerden aldınız bilmiyorum fakat. mümkünse iade edin. serviste cihaz daha kötü duruma gelecek.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Garantiye girmesi muhtemel o tozlar yazılımdan kaynaklanmıyor, ama şarj problemi yazılımdan kaynaklanacağından garantiye girmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
jasonwie

jasonwie

Üye
Benim Lumia 520'de de Preview yüklü fakat gönderdiğimde hiç sıkıntı yaşamadım :D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

Üst Alt