Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriGaranti kapsamı hk.
Sponsorlu Bağlantılar
Peocawe
Üye
Konu Sahibi
Garanti kapsamı hk.
dün L925 aldım diye konu açmıştım ve şarj problemimi dile getirmiştim. Cihazı garantiye göndermek istiyorum fakat geliştirici güncellemelerini yaptım. Böyle göndersem bi problem olur mu? Ya da nasıl düzeltebilirim?
bayon
Üye
nokia software recovery tool ile eski stabil surume donebilirsin yedeklemelerini yapmayi unutma
2dakika da 1 düşüyor özellikle wp ye göre fazla bi değer
Esendağlı
Üye
Bir sorun çıkacağını hiç sanmıyorum,benim cihazımda(L920)serviste şuan ve cihazda pfd yüklü.garanti kapsamında ön kameraya giren tozların temizliği için vermiştim.
Bir sorun çıkacağını hiç sanmıyorum,benim cihazımda(L920)serviste şuan ve cihazda pfd yüklü.garanti kapsamında ön kameraya giren tozların temizliği için vermiştim.
dün L925 aldım diye konu açmıştım ve şarj problemimi dile getirmiştim. Cihazı garantiye göndermek istiyorum fakat geliştirici güncellemelerini yaptım. Böyle göndersem bi problem olur mu? Ya da nasıl düzeltebilirim?