Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Garanti hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol
Üye
Konu Sahibi
Garanti hakkında
Merhabalar bir sorum olacaktı. Ben androidli cihazımı rootlasam rom atsam yada benzeri şeyler varsa yapsam ve garantiden çıkarsam. Acaba bunu orjinal romu atıp filan garantiyi geri getirme şansımız yokmu?
Teşekkürler.
[ENGİN]
Üye
room atınca garanti dışı mı kalıyor? Orjinal sürümü attıktan sonra sorun olmaz
esokmen
Üye
Kardesim hic yapmadim ama eski haline yani orjinali yuklendikten sonra sorun olmuyor deniyor her yerde
aleranol
Üye
Konu Sahibi
tamam symibianda iosda olmuyor ama root kalkıyor u peki? Eğer kalkmıyorsa servis bunu anlar diye düşünüyorum. Lütfen tam cevap verirseniz çok sevinirim.
ben telefonu alınca seni siteden bıktıracam haberin olsun önce bana rom nasıl atılır recovery mod falan hepsini açıklamanı isterim çünkü daha yeni başlayacam ve biraz sıkıcı olduğunu düşünüyorum :
ben telefonu alınca seni siteden bıktıracam haberin olsun önce bana rom nasıl atılır recovery mod falan hepsini açıklamanı isterim çünkü daha yeni başlayacam ve biraz sıkıcı olduğunu düşünüyorum :
peki ona herhangibi birşey yapmak mümkünmü? Çünkü 6-12 ay içerisinde ben onun performansını mutlaka düşürecem bana hiçbirşey dayanamaz. Buna türlü şeyler modlamalar yapacağım ve bunlarda bildiğiniz gibi root gerektiriyor. Acaba sıfırlamasını çözecek kimse yokmudur?
peki ona herhangibi birşey yapmak mümkünmü? Çünkü 6-12 ay içerisinde ben onun performansını mutlaka düşürecem bana hiçbirşey dayanamaz. Buna türlü şeyler modlamalar yapacağım ve bunlarda bildiğiniz gibi root gerektiriyor. Acaba sıfırlamasını çözecek kimse yokmudur?