turgutilbars
Üye
GARANTİ DEĞİŞİMİ VE PARA İADESİ iphone
Arkadaşlar merhabalar.İphone markaz cihazımı garantiye gönderdim ve sitesinde cihaz değiştirildi yazıyor.Şimdi işin gerçeği ben bu telefonu almak istemiyorum garantisinin bitmesine de az kaldı yine sorun çıkartabilir gibisinden.Uzun araştırmalarım sonucunda kanuni hak olarak aşağıdakiler gözüküyor.Şimdi bu konuda bana yardımcı olacak arkadaş var mı?
1. Herhangi bir sebepten² dolayı değişim hakkı kazandıysanız fatura tutarınının iadesini isteyebilir veya firmanın size eşdeğer veya üstü bir model önermesini isteyebilirsiniz. Bu tamamen sizin keyfiyetinize kalmıştır ve servisin/üreticinin/satıcının bu konuda size bir dayatmada bulunması söz konusu dahi değildir. Hangisi işinize geliyorsa onu kabul edin.
1. Herhangi bir sebepten² dolayı değişim hakkı kazandıysanız fatura tutarınının iadesini isteyebilir veya firmanın size eşdeğer veya üstü bir model önermesini isteyebilirsiniz. Bu tamamen sizin keyfiyetinize kalmıştır ve servisin/üreticinin/satıcının bu konuda size bir dayatmada bulunması söz konusu dahi değildir. Hangisi işinize geliyorsa onu kabul edin.
ehehe hemen firmayı savunuyorsunuz hocam.