Garanti Belgesi ve Fatura Olmadan Garantiye Gönderebilirmiyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammed71

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Belgesi ve Fatura Olmadan Garantiye Gönderebilirmiyim ?
Arkadaşlar elimde sorunlu bir telefonum var telefonun KVK da garantisi devam ediyor fakat fatura ve garanti kagıtları yok bunu garantiye yollayabilirmiyim veya nasıl yollarım ?

BktsBcr

BktsBcr

Üye
ben telefonumu bi kaç kez servise verdiğimde bana hiç garanti fatura sorgusunda bulunmamışlardı..
bu telefonu nerden aldığına bağlı bence.

muhammed71

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hatay dan alındı ama ben ankaradan gonderebılecegım

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Telefon hatay dan alındı ama ben ankaradan gonderebılecegım
nerden aldın derken telefoncu mu yoksa teknosa gibi elektronik marketten mi demek istemiştim?
eğer teknosadan aldıysan mutlaka faturasını sorarlar. ama telefoncu için aynı şey geçerli olmayabilir,
onlar telefonunun arkasındaki imei numarasından garantisi olup olmadığını biliyorlar..Bu yüzden garanti belgesine ihtiyaç duyulcağını pek sanmıyorum..

muhammed71

Üye
    Konu Sahibi
Normal telefoncudan aldım .

inş dedigin gibidir ben sorgulama yaptım Kvk dan imei no ıle garantı kapsamında görünüyor

muhammed71

Üye
    Konu Sahibi
Başka kesin bir bilgisi olan varmı ?

SyDeanT

SyDeanT

Üye
Götürebilirsin Dün 5800 Gönderdim KVK Dan Hiçbişey İstemedi.

muhammed71

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkür ederim

rroyy

rroyy

Üye
yasal hakkın garanti belgen olmasada sistem kayıtlı oldugu için istedgn yetkili servise verebilirsin. İllede fatura diye dırdırlanırlarsa bu dediğimi hatırlar mahkemeye verecegini söyle:D paşa paşa yaparlar işini.

muhammed71

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorundan daha once gonderılmıştı şimdi 2. kez aynı sorundan gonderıyorum . degiştirme vs.. olayları olurmu telefonun

--------------- Ekleme ---------------

Neyseki bugun belge olmadan gönderdim gelmesini bekliycez artık :)

BktsBcr

BktsBcr

Üye
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Telefonun IMEI koduna Fatura ve Fatura sahibi kayıtlıdır o açıdan bir sıkıntın olmasın. 2. kez göndermende de bir sıkıntı yok rahat ol zaten senin servise verdiğin ve serviste geçen zaman bilgilerinde kayıtlı. Hatta eski telefonlarda 2D Barkot vardı hala var mı hiç dikkat etmedim bu barkodu okutarak telefonun tüm geçmişini görebiliyorlar-dı- hala var mı bilmiyorum. İşgüzar birisi denk gelmezse hiçbir belgeyi sormaz işini düzgünce yapar ve yanı başındaki bilgisayardan gerekli bilgilere ulaşır.

SIRADIŞI

Üye
ben telefonumu 2 el aldım belgelerine gerek olmadığını ımeı numarasıyla bakılabildiğini sölediler ama kontrol etmek istiyorum nerden bakabilirim bizm erişime iznimiz var mı varsa hangi siteden??

lionelmusti

Üye
kvk ve genpanın sitesinden kontrol edebilirsin cihaz takibi dei

Üst Alt