Garanti belgesi kayıp

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemsak

cemsak

Üye
    Konu Sahibi
Garanti belgesi kayıp
Arkadaşlar 3 4 ay önce x3-00 aldım tel düşürdüm ekran gitti garantiye yollayıcam garanti belgesini bulamıyorum ama kutusu var imeı felan yazıyor böle olurmu.acil yardım

Ozan

Ozan

Admin
Garanti belgesine gerek yok, en zor ihtimal faturasını isteyebilirler sistemde bir sorun çıkarsa onun dışında garanti belgeleri zaten doldurulmuyor bile, sistem herşeyi imei numarasından takip ediyor.

Mert045

Mert045

Üye
Benim fatura yok ama garanti belgesi var götürsem olur mu ?

Mert045

Mert045

Üye

malesef faturasız olmaz ama aldığın yere gidersen orasıda insaflıysa fatura fotokopisini verirler

Aldığım yer çanakkale de ben manisadayım :) imei le falan olmuyor mu ya puf daha 1 sene garanti var.

akondd

akondd

Üye
arkadaşım seri numarasından herşey çıkar sen git servise

fatih982

fatih982

Üye
fatura yada garanti belgesine gerek yok kvk yada genpa ise cihazın yollayabilirsin ama düşürmeye garanti geçerli değildir

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Aldığım yer çanakkale de ben manisadayım :) imei le falan olmuyor mu ya puf daha 1 sene garanti var.
arkadaşların dediklerini ben bilmem benim bildiğim, faturamı kaybetmiştim turkcell'den almıştım servise nokia ya götürdüm faturasız olmaz dediler turkcell e gittim böyle böyle dedim bana fotokopisini verdiler bide aslı gibidir yazıp imza kaşe bastılar bende verdim servise :)

cemsak

cemsak

Üye
    Konu Sahibi
aynen arkadaşlar ben düşürdüm sonuçta kendi bozulmadı.

teşekkürler..

LEVİS506

LEVİS506

Üye
geçmiş olsun üzülme imei den bakabilirsin belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt