Gangstar Vegas v1.0.0 build 1001

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Gangstar Vegas v1.0.0 build 1001

Yenilikler:
Şu GPU'larda iyileştirilmiş performans ve denge:
- Adreno 320 (Galaxy S4, Nexus 4, HTC One, Xperia Z)
- Tegra 3, Mali-400 MP, Adreno 225 (Nexus 7, Galaxy S2, Galaxy S3 Qualcomm, HTC One X, HTC One S, LG Optimus 2X)
- Adreno 220, SGX540 (Galaxy Note, Motorola Razr)

[video=youtube;y95HLE9ZbqQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y95HLE9ZbqQ#t=0s[/video]

SD:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

yakup_

Üye
kardes bn onceki sürümü indirdiydim gene 1.0 olani, sanirim daha performans veren bi sürüm bu yeni çıkmış bunun sd yi indirmesekte apkyi indirip kursak olur mu yoksa sd yide mi indiricez ..

Buğra

Buğra

Admin
kardes bn onceki sürümü indirdiydim gene 1.0 olani, sanirim daha performans veren bi sürüm bu yeni çıkmış bunun sd yi indirmesekte apkyi indirip kursak olur mu yoksa sd yide mi indiricez ..

Sd indirmek zorundasiniz hem apk hem sd :)

yakup_

Üye

Sd indirmek zorundasiniz hem apk hem sd :)

saolasin dostum cvp için benim tel s2 acaba çok bi fps farki varmidir deneyen yazarsa ona göre indiririm ya net sınırsız değil en yüksekte cok hafif kasma demeyelimde bi hantallik var belki bu sürüm akicidir :)

enterneoll

enterneoll

Üye
s3'de performansda değişiklik var ve sd'yi tekrar indirmenize gerek yok

smh60

smh60

Üye
bunu indircem

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler

necosemiz

Üye
linkler kırık, uploaded premium istiyo... :(

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Linkler yenilendi :oke:

nimeemin

Üye
oyunu acıyorum ilk yenileniyor sonra oyundan çıkıyorum

.caner.

.caner.

Üye
:tşk: s4 de akıcımı ?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
:tşk: s4 de akıcımı ?

Ben denemedim. Son güncelleme henüz Android için sunulmadı. Aşağıdan gameplay izleyebilirsin.

[video=youtube;d6NlAlj0Quc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=d6NlAlj0Quc#t=0[/video]

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Sağol.

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Ya ben sd dosyalarınk indirdim bilgisayarımda vinrardan çıkardım tablam 2.5 gb gibi alan olulturdu onu android kbb içine attım oyuna giriyorum direk atıyor

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaşlar obb atıyorum sd dosyalarını oyuna interneti açmayarak giriyorum gemloft yazısı gelio apkmania.com diyo atıo internete bağlanarak giriom yine aynısı bi çare yokmu tabletimde tegra 3 dört çekürdekli 1.2 ghz işlemci 1 gb ram var özellikleri yüzünden mi açmıo acaba bi cevap

ççookk

Üye
Ya ben sd dosyalarınk indirdim bilgisayarımda vinrardan çıkardım tablam 2.5 gb gibi alan olulturdu onu android kbb içine attım oyuna giriyorum direk atıyor

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaşlar obb atıyorum sd dosyalarını oyuna interneti açmayarak giriyorum gemloft yazısı gelio apkmania.com diyo atıo internete bağlanarak giriom yine aynısı bi çare yokmu tabletimde tegra 3 dört çekürdekli 1.2 ghz işlemci 1 gb ram var özellikleri yüzünden mi açmıo acaba bi cevap
Arkadaşa katılıyorum. Bu sorun bende de var telefon Samsung Galaxy S4

Kit Kat

Kit Kat

Üye
:tşk:

zaferide

zaferide

Üye
Bende bütün dosyaları telefona indirdim APK yı da umarım bende de aynı sıkıntı olmaz s4 benim telefonda
Bende bütün dosyaları telefona indirdim APK yı da umarım bende de aynı sıkıntı olmaz s4 benim telefonda
Evet aynen bende de açmadı 2 gb çöp üm oldu

JokerTRc

JokerTRc

Üye
Her şeyi yaptım oyuna girdim. Apkmania.com yazdı sonra tekrar Gameloft yazısı çıktı kapandı . Note 10.1

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:tşk:

omer2546

omer2546

Üye
Teşekkürler