Gangstar Vegas Javalara Çıkıyor... Ayrıntılar içeride....

Sponsorlu Bağlantılar

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Gangstar Vegas Javalara Çıkıyor... Ayrıntılar içeride....
peperonity.com/go/sites/mview/gameloft.tv/46836375

Java kullanıcılara ıyı bır haber...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Belliydi Çıkacağı Ama Geç Geldi Neyse Bilgilendirme İçin Teşekkürler :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
linkteki konudaki resim gangstar 2 ye ait yani yalan haber ne zaman çıkacağı daha belli değil

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ısa o siteye fazla takılma ekran görüntüleri ilk dedomilin sitesinde çıkıyor o resmide zaten dedomilin sitesinde biri paylaştı herkes gangstar 2 olduğunu söyledi doğru çıkacak ama ne zaman olacağı belli değil

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
ısa o siteye fazla takılma ekran görüntüleri ilk dedomilin sitesinde çıkıyor o resmide zaten dedomilin sitesinde biri paylaştı herkes gangstar 2 olduğunu söyledi doğru çıkacak ama ne zaman olacağı belli değil

bende oyle dıyorum.. Ama Stoxx a hiç guvenmıyorum. Hep çıkıcak diyo ama 1-2 ay geç çıkıyo veya çıkmıyo

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
stox yalan söylemiyor ya gameloft oyun tarihlerini değiştiryor yada araya yeni oyun ekliyor bu yüzden stoxun verdiği tarihte çıkmıyor oyunlar yoksa adam kaç senedir gamelofttan oyun satın alıp paylaşıyor oyun görüntüleri sızdırıyor

hamza cesc

hamza cesc

Üye
İnşallah bu sene rf14 ve gangstar vegas çıkarda kışa iyi gideriz.

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
stox yalan söylemiyor ya gameloft oyun tarihlerini değiştiryor yada araya yeni oyun ekliyor bu yüzden stoxun verdiği tarihte çıkmıyor oyunlar yoksa adam kaç senedir gamelofttan oyun satın alıp paylaşıyor oyun görüntüleri sızdırıyor

hakkaten nasıl sızdırıyor ki gorüntuleri

- - - Eklendi - - -

İnşallah bu sene rf14 ve gangstar vegas çıkarda kışa iyi gideriz.

inşallah içimizi ısıtır oyunlar :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bilmiyorum bu ruslar javanın içini dışını çok iyi biliyorlar java konusunda baya ustalar

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
heyecanlandım bi anda :D

hamza cesc

hamza cesc

Üye
Kardeşim bir zahmet gangstar vegasın javanın görüntülerini atabilir misiniz ?

hamza cesc

hamza cesc

Üye
Tmm

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
25 26 27 28 Temmuz bu 4 tarih arasında gelebilir yeni java oyun gamelofttan hatırlıyorum geçen sene yazın baya oyun çıkartmadı gameloft böyle 26sında gelmişti yeni oyun

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
25 26 27 28 Temmuz bu 4 tarih arasında gelebilir yeni java oyun gamelofttan hatırlıyorum geçen sene yazın baya oyun çıkartmadı gameloft böyle 26sında gelmişti yeni oyun

demo olarak çıkmaz inşallah :pro:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
inşallah geçen sene gangstar rioda n95 e göre tam yapmıştı bu sene n95 yeni oyunları çıkartmadı bakalım ne yapacak

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
bende ondan korkuyorum işte

- - - Eklendi - - -

parayla satın alıyoz yine demo

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bakalım

sahin0644

Üye