Gangnam Style'dan sonra One Pound Fish fırtınası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Gangnam Style'dan sonra One Pound Fish fırtınası!
48 saat içinde 1 milyondan fazla kişinin izlediği “One Pound Fish” YouTube‘un son günlerdeki en hit şarkısı!

'One Pound Fish' İngiltere'de çok kısa süre içinde sosyal medyanın hitleri arasına girerek Amerika, Avustralya, Arjantin ve ülkesi Pakistan'da da ana haber bültenlerine konu oldu.

"1£ Fish Man" olarak bilinen Muhammed Shahid Nazır'ın, 1 yıl önce eşi ve dört çoçuğuna daha iyi bakabilmek adına geldiği İngiltere'de balıklarını satabilmek için söylediği şarkı, İngiltere'nin ardından şimdi de tüm dünyayı kasıp kavuruyor.

İşte o şarkı :

[video=youtube;G_miGclPFGs]http://www.youtube.com/watch?v=G_miGclPFGs[/video]

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Gangnam StyLe'ı kolay kolay geçemez :kıskıs: + Haber için :tşk:

Enes

Enes

Üye
gangnam daha fena :D

:tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu saatten sonra Kimse kolay kolay Gangnamı geçemez.

codblackops2

codblackops2

Üye
gangnam 48 saatte 10 milyon artıyo neyin kafasında bunlar :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:oha:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
gangam daha iyi :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Abi bu ne yaa maymunun teki çıkıyor laaaps diye dünya starı oluyor...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben de buna bir anlam veremiyorum adam 4 dakikalık şarkıyla star oldu.. ağlamak istiyorum :( :( :( :ağlarım:

Bende şarkı yapacam hacıı askere gitmeden ünlü olmam lazım dandik bi şarkı ile adam 48 saatte milyonlarca dinleniyorsa, bende dandik bi şarkı yapar 96 saatte yarım milyon dinlensem tamam aha da ünlüyüm :kıskıs: :D bir gıcık oluyorum böylelere ki anlatamam :angry:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bende şarkı yapacam hacıı askere gitmeden ünlü olmam lazım dandik bi şarkı ile adam 48 saatte milyonlarca dinleniyorsa, bende dandik bi şarkı yapar 96 saatte yarım milyon dinlensem tamam aha da ünlüyüm :kıskıs: :D bir gıcık oluyorum böylelere ki anlatamam :angry:
:ehe :ehe aynen böylelerini görünce hayattan soğuyorum valla :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Benim şarkı yapmam lazım en bi yerde şairliğimiz var iki üç bişey karalarım ama bana müzikten anlamam :D :d:
müzikten anlamana gerek yok zaten baksana gangnam style ı söyleyen adam da anlamıyor müzikten kafadan birşeyler diyor :D sen sözleri bul söylemesi kolay olur :D :ehe :d:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
müzikten anlamana gerek yok zaten baksana gangnam style ı söyleyen adam da anlamıyor müzikten kafadan birşeyler diyor :D sen sözleri bul söylemesi kolay olur :D :ehe :d:

Bak işte şimdi göynümü gırdın hacım yaw :( ben ki Güney Kore'yi seven hayran olan biriyim ki, PSY, korece olarak söylüyor şarkıyı Oppa korece abi yada erkek kardeş demek oluyor da sözlerini hiç merak etmedim ama adam hakkını veriyor cayır cayı söylüyor yani :oke:

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bak işte şimdi göynümü gırdın hacım yaw :( ben ki Güney Kore'yi seven hayran olan biriyim ki, PSY, korece olarak söylüyor şarkıyı Oppa korece abi yada erkek kardeş demek oluyor da sözlerini hiç merak etmedim ama adam hakkını veriyor cayır cayı söylüyor yani :oke:
:d: :d:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tartışmayın gençler En iyisi Ajdar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt