Gangnam Style gizli mesaj?

EroL

Emekli Yönetici
İlkokul 2. sınıf öğrencisi yeğenim dün yanıma gelip dayı sen gangam şarkısını biliyonmu dedi. Bilmiyom dedim, hani klipte böyle böyle yapıyolar ya o şarkı dedi. Böyle böyle derken de asansördeki hareketi yapıyordu. Bence mesaj gizli değil gayet açık açık veriliyor ne mesaj veriliyorsa.

Tepkiler: HacKLess

doctorrr

Üye
yahu admin bey yapmayın gözünü seviyim yaa

doğru söze ne denirgüzel yazmışsın kardeşim,söylediklerine aynen katılıyorum. İsmail sen de haklısın.

doğru söze ne denirgüzel yazmışsın kardeşim,söylediklerine aynen katılıyorum. İsmail sen de haklısın.
Allah razı olsun. Allah sizin gibi duyarlı insanları daim eylesin

- - - Eklendi - - -

anlatmak istediğim ayyyynen budur Gizli bir mesaj yok ortada bakın müzik piyasasına ? bide bizim gençliğe bakın ? Daha fazla söze gerek varmı ? Herşey ortada

Artık bu backmasking olayını o kadar çok yerde gözümüze sokmaya başladılar ki ben de birkaç aylık düşüncelerimi toparlayarak yazdım.

- - - Eklendi - - -

O sahilde spor yapan kadınlar, trendeki kız, ondan sonraki sahne(altına girmeler felan) sonrasındaki büyük yerdeki hareketler.

O büyük yerdeki sahnenin başlangıcındaki yerde adamın kıza yaptığı hareketleri fark ettiniz mi? Tabi çoğu kişi hareketleri hayal meyal hatırlıyor çünkü çoğu kişi o anda kızın hareketlerini izliyordu. Bu klipte 25.kare varsa işte tam bu sahnededir. Adamın el - kolla yaptığı hareketlerin cinsellik içerikli olduğunu iddia edebilirim.
25.Karenin de özelliği bu değil miydi zaten? ön-bilinç alanı içine alınmayan yerlerdeki kareler 25. Kare değil miydi?

ne diyeyimki . Doğru söze ne denir

yeauw

Üye
ne güzel ne güzel biraz olsun aydınlandım ama kafamda zaten olan şeylerdi merak ettiği tersden okuyunca öle oluyormuş olsa ne olmasa ne veya şarkı tersden mesaj veriyormuş ben tersden dinlemiyorumki Dd

- - - Eklendi - - -

bilgi için teşekkürler dostlarım

terse takılma hacı. tırıvırı

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

zombaka

Üye
kütük ün şifresini çözün kütük tersten okununcada kütük kesin ulti bilmem neyin işi bu böyle bi yorum dağa attım ama kapatmışlar

Yes we can 'i tersten okuyunca nasıl thank you satan oluyor

yasinzz

Üye
kusura bakmayın ama çip dersin bu insanlar tersine çevirir seni rezil eder buda öyle olmuş ille saçma birşey arayacaklar .