Furkan Emekli
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dalga geçmiyorum kuranda böyle bi ayet var .. (Yecüc Mecüc)Fiziksel özelliklerle dalga geçilmez Öyle dememek lazım ama şarkı için katılıyorum.
Teşekküler. Ama kurandan destek alarak yapılmış bir yorum havada kalan bir şey değilŞahsi bir görüş saygı duyuyorum.
Anladım zaten birşey demedim ama bunu Herkes kendince yorumlayabilir.
Yani tam olarak sonuç ne abi ?Okumuş muydunuz? Youtube tarihinin en çok izlenen klibinin sahibi Güney Koreli şarkıcı PSY, kendisini fenomene dönüştüren `Gangnam Style` şarkısından sıkıldığını söyledi.
ben hakaret etmedim tekrar okumanı tavsiye ediyorum. yargılamıyorum ayrıca. sadece kurandaki yoruma uyan milletler bunlar sadece bunu söyledim bu kesinlikle öyle olmak zorunda değil belki değildir net bişey söylemek çok zor. yanlış anlaşılıyorum sanırımAçıkcası TheFenomen kardeş yazmış olduğun şahsi yorumunu kınıyorum
her ne kadar şarkıyı beğenmeseniz de, insanların ki bu insanlar 3-5 kişi değil Çin+Japonya+Güney/Kuzey Kore+Tayvan+Vietnam vs vs bu milletlerin hepsinin gözleri gerek çekik gerekse farklı görünümdeler, bu bizim onlara bu şekilde hitabedebileceğimiz anlamına gelmiyor ki, ben Güney Kore aşığı biri olarak yorumunu kınıyorum, görünüşleri isterse yaratık olsun bu bizim onları görünüşleri ile yargılayacağımız anlamına gelmez
bu da benim şahsi yorumum + iyi forumlar + O yaşta birinin bu denli hareketli bir dans yapması kötü bir sonuç doğurmuş
ben hakaret etmedim tekrar okumanı tavsiye ediyorum. yargılamıyorum ayrıca. sadece kurandaki yoruma uyan milletler bunlar sadece bunu söyledim bu kesinlikle öyle olmak zorunda değil belki değildir net bişey söylemek çok zor. yanlış anlaşılıyorum sanırım
Yanlış anlamış isem kusuruma bakma kardeşim, ama o yorumunu hoş bulmadığım için bu mesajı yazma gereği duydum, kusuruma bakma ama o tabiri hangi ırktan olursa olsun insanlar için uygun değil yani, kim bilir belki onlar da bizler için başka tabirler kullanıyorlardır, bilemeyiz ama yine de yanlış bir benzetme olmuş kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?