Gangham style :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Okurum dostum mutlaka oku ama merak ettiğin şeyler hakkında bilgiler var :)

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Eğlenceli geliyo bana bu şarkı. :D Dinledikçe eğleniyorum.. :D

Metin MF

Metin MF

Üye
İllimunatinin işi. Backmaskinge bakın anlarsınız. Boyle birsuru sarki var neden normal bi sarkiyi 450 milyon kisi izledi hemde 1-2 ayda. ...

tebrik ederim kardeşim sen de anlamışsın durumu

- - - Eklendi - - -

ecel54

ecel54

Üye

Bunun icin kanit aramaya gerek yok. Zaten bilinen bisey annenize babankza veya etraftan birine masonlari anlatirmisin diye sorun ozmn size anlatirlar. İnternet piyasasi eglence siteleri vesaire vesaire zaten tum dunyayi yonetiolar suan.

En basitinden: gangam style normal bir sarkidir ---> 450 milyon kisi :hmmm terslik yok diyene ben bise demiorm...

- - - Eklendi - - -

Neyse bu konuda tartismak istemiyorum. Ben illimunatiyi - haarp projesini 1.5-2 senedir arastiriyorum . 2 senelik bilgi ile ordan birdan duyulmus bilgileri bir araya getirmek cok yanlis. Hatayi ben yapiyorumda illimunatiyi size soyliyorum. Bilen kisilerle konissam bana hak verirler...

şarkıyı forum,twitter görüp izlediğimde bende senin gibi düşündüm :D

msy2017

msy2017

Üye

İllimunati vs :) biliyorum ;)

o kitap ve filmi fazla abartma bence ya o kadar da değil illuminatiyi millet gözünde büyütüyor

- - - Eklendi - - -

tuvalatte klip mi çekiyor yani mantığı ne bunun çok saçma ya anca rezil oluyor benim gözümde

paradox07

paradox07

Üye
Hackless çok fazla abartmışsın.böyle giderse şizofren olacaksın ya da obsesif.yakında gördüğüne illuminati deyip boğmaya kalkma sakın :)

paradox07

paradox07

Üye
Hackless çok fazla abartmışsın.böyle giderse şizofren olacaksın ya da obsesif.yakında gördüğüne illuminati deyip boğmaya kalkma sakın :)

alaStar

alaStar

Üye

Bunun icin kanit aramaya gerek yok. Zaten bilinen bisey annenize babankza veya etraftan birine masonlari anlatirmisin diye sorun ozmn size anlatirlar. İnternet piyasasi eglence siteleri vesaire vesaire zaten tum dunyayi yonetiolar suan.

En basitinden: gangam style normal bir sarkidir ---> 450 milyon kisi :hmmm terslik yok diyene ben bise demiorm...

- - - Eklendi - - -

Neyse bu konuda tartismak istemiyorum. Ben illimunatiyi - haarp projesini 1.5-2 senedir arastiriyorum . 2 senelik bilgi ile ordan birdan duyulmus bilgileri bir araya getirmek cok yanlis. Hatayi ben yapiyorumda illimunatiyi size soyliyorum. Bilen kisilerle konissam bana hak verirler...

Kardeşim bilmeyen insanlar seni anlamazlar bosuna nefesini yorma bende aynısını anlatmaya çalıştım bi aralar fakat insanlar senden şüphe etmeye başlar başka gözle bakar bilenle oturup tartış hem karşındakindende birşeyler öğrenmiş olursun

Burda insanlara Tarih kitaplarının baştan sona hikayeler anlattığını veya türkiyede eski ve şimdiki masonları onların misyonlarını anlatsan sana deli irticacı gözüylebakarlar çünkü bildiğin gibi insanların beyni yıkanmış ve yıllarca anlatılan mantıksız masallar mantıklı gerçeklerin önünü ne yazıkki gizliyor...

Biraz gözünüzü açın kafanızı kaldırın ve etrafınıza bir bakın...

alaStar

alaStar

Üye

Hep senin zihniyetindeki insanlar yüzünden bu ülke yıllardır yerinde sayıyor sen geç dalganı

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
alaStar

alaStar

Üye
o kitap ve filmi fazla abartma bence ya o kadar da değil illuminatiyi millet gözünde büyütüyor

- - - Eklendi - - -

tuvalatte klip mi çekiyor yani mantığı ne bunun çok saçma ya anca rezil oluyor benim gözümde

Kimse gelin masonları öldürelim demiyor kendin araştır bakalım masonları ne göreceksin

Gözünüzü açın robot gibi yaşamayın bilinçli olun

Bilinçli millet olalım..

cukuleaks

Üye
Kimse gelin masonları öldürelim demiyor kendin araştır bakalım masonları ne göreceksin

Gözünüzü açın robot gibi yaşamayın bilinçli olun

Bilinçli millet olalım..
anlatmak istediklerim bu işte. Ama herkes geçip gidiyor. Kimse kabul etmiyor. robot gibi yaşamaya alışmış millet . Yapacak şeyler var evet uyarıyoruz ama sonuç yine aynı.... Ruh hastası muamelesi felan filan. Gerçekler ortaya çıktığında kimse gelipte haklısın demez ama. Biraz olsun araştıran bi millet olsaydık masonları amaçlarını illimunatiyi biliyor olurduk zaten. Yaşadığımız dünyayı özgür dünya adaletli dünya sanıyoruz. Halbuki gangam stylein bile 450 milyon izlenmesinin altında farklı nedenler yatıyor. Sertab Erener 1. seçildiğinde herkes güzel söyledi ne var demişti. Altındaki nedeni yıllar sonra millet anladı (hala anlamayan varsa bişey demiyorum) ve noldu ? Ruh hastası muameleleri gören insanlar haklı çıktı. Sonuç ? Yine aynı. günümüzde yıl 2012 seneler sonra gerçekler gelip kapımızı vurunca herkes vay anam yandım anam diyecek. Ama bir kişi çıkıpta hackless kardeş haklıymışsın demiyecek... Olan yine bana oluyor.... Dibimizdeki tehlikenin farkında değiliz ...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
önemli olan bir ürünü pazarlıyabilmektir adamlarda demekki nasıl pazarlama yapacakların biliyorlar oraya buraya çekmeye gerek yok, şarkıyı mp3 olarak dinleyince birşeye benzemiyor ama klip ile seyredince eğlenceli bir şarkı ve adam dansıylada şarkıya renk veriyor...
illuminati filan ne alaka onuda anlamadım

cukuleaks

Üye
önemli olan bir ürünü pazarlıyabilmektir adamlarda demekki nasıl pazarlama yapacakların biliyorlar oraya buraya çekmeye gerek yok adam şarkıyı mp3 olarak dinleyince birşeye benzemiyor ama klip ile seyredince eğlenceli bir şarkı ve adam dansıylada şarkıya renk veriyor...
işte eğerki masonları , illimunatiyi bilseydin müzik pazarındaki kurdukları dengeyi ,herşeyin onların elinde olduğunu görürdün abi. Azımla söylemeye gelince söyleyemiyorum burda karşımda canlı olarak olsanız herşeyi net bi şekilde anlatabilirim aslında...

- - - Eklendi - - -

amacım bilmişlik taslamak değil. Sadece masonların dünyaya ne derece hakim olduğunu anlatmak ve önlem almak bilinçlenmek. çünkü bu illet etrafımızı bukadar sarmışken milletin nokta kadar bişey bilmeyişi ve anlatmama rağmen inkar etmesi beni çok rahatsız ediyor. Sadece bu.

codblackops2

codblackops2

Üye
merak ediyorumda bu şarkının iluminati ile ilgisi var diyorsun,bir iki ayda 450 milyon izliyor demişsin..

Peki o kadar çok izlenmesinde illuminatinin parmağı oldugunu düşündüğüne göre ,bu illuminati mi yapıyor 450 milyon tıklanmayı..

Anlamadıysan açayım biraz daha çünkü gerçekten merak ettim;o videonun 450 milyon kez tıklanmasında illuminatinin nasıl bir parmağı vardır?

yaren_dede

yaren_dede

Üye

işte eğerki masonları , illimunatiyi bilseydin müzik pazarındaki kurdukları dengeyi ,herşeyin onların elinde olduğunu görürdün abi. Azımla söylemeye gelince söyleyemiyorum burda karşımda canlı olarak olsanız herşeyi net bi şekilde anlatabilirim aslında...

- - - Eklendi - - -

amacım bilmişlik taslamak değil. Sadece masonların dünyaya ne derece hakim olduğunu anlatmak ve önlem almak bilinçlenmek. çünkü bu illet etrafımızı bukadar sarmışken milletin nokta kadar bişey bilmeyişi ve anlatmama rağmen inkar etmesi beni çok rahatsız ediyor. Sadece bu.

belki söylediğin şeylerde haklı olabilirsin ama bu bir şarkı ve 1-2 hafta içinde unutulacak bize olumsuz bir etkisi oluyormu yani onu soruyorum bizi nasıl etkiliyor...
(ayrıca şarkıda anlatılanı bile bilmiyoruz maksat bizi eğlendirmesi mesela olum bak git videosu çok gereksiz bir video ve şiddet içeriyor ama ana haber bültenlerinde eğlence programlarında yani her alanda bunu gördük aynı mantıkla düşünürsek buda aynı kapıya çıkmazmı milyonlarca kişi tıklamış)

alaStar

alaStar

Üye

anlatmak istediklerim bu işte. Ama herkes geçip gidiyor. Kimse kabul etmiyor. robot gibi yaşamaya alışmış millet . Yapacak şeyler var evet uyarıyoruz ama sonuç yine aynı.... Ruh hastası muamelesi felan filan. Gerçekler ortaya çıktığında kimse gelipte haklısın demez ama. Biraz olsun araştıran bi millet olsaydık masonları amaçlarını illimunatiyi biliyor olurduk zaten. Yaşadığımız dünyayı özgür dünya adaletli dünya sanıyoruz. Halbuki gangam stylein bile 450 milyon izlenmesinin altında farklı nedenler yatıyor. Sertab Erener 1. seçildiğinde herkes güzel söyledi ne var demişti. Altındaki nedeni yıllar sonra millet anladı (hala anlamayan varsa bişey demiyorum) ve noldu ? Ruh hastası muameleleri gören insanlar haklı çıktı. Sonuç ? Yine aynı. günümüzde yıl 2012 seneler sonra gerçekler gelip kapımızı vurunca herkes vay anam yandım anam diyecek. Ama bir kişi çıkıpta hackless kardeş haklıymışsın demiyecek... Olan yine bana oluyor.... Dibimizdeki tehlikenin farkında değiliz ...

Hackless ilk türk dünya güzeli keriman ın neden seçildiğini komite başkanı açıklamış bi araştırın yalnız kızın suratına tükürmezsiniz o kadar yani şaibeli :kıskıs:

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
önemli olan bir ürünü pazarlıyabilmektir adamlarda demekki nasıl pazarlama yapacakların biliyorlar oraya buraya çekmeye gerek yok, şarkıyı mp3 olarak dinleyince birşeye benzemiyor ama klip ile seyredince eğlenceli bir şarkı ve adam dansıylada şarkıya renk veriyor...

Evet pazarlama yetenekleri üst düzey :)

• Beğen

cukuleaks

Üye
merak ediyorumda bu şarkının iluminati ile ilgisi var diyorsun,bir iki ayda 450 milyon izliyor demişsin..

Peki o kadar çok izlenmesinde illuminatinin parmağı oldugunu düşündüğüne göre ,bu illuminati mi yapıyor 450 milyon tıklanmayı..

Anlamadıysan açayım biraz daha çünkü gerçekten merak ettim;o videonun 450 milyon kez tıklanmasında illuminatinin nasıl bir parmağı vardır?
direk bu yönden düşünmeyin rica ediyorum. Bu video illimunati yaptı diye basitçe düşünmeyin. Etrafınıza dönüp bkaın yediğiniz yemekten , kullandığınız deterjandan , elinizdeki telefondan , giydiğiniz pantalona kadar bi bakın dünya kimin elinde. Anlamıyorsanız benim yapacağım bişey yok. Youtube kimin elinde ? internet piyasası kimin elinde ? Ya büyük mağazalar carrefour veasire gibi ? DÜNYA KİMİN ELİNDE DÜNYA DÜNYA! GÖRmüyoırmusnuz gözünüzün önündei şeyi daha ne diyim? Ben etrafta reklam yapılmamıştır bunu lillimunait yaptı demiyorum. Taibki reklamla vs vs yayıldı ama bu reklamla yayılıp yayılmaması felan onların hepsini geniş olarak düşünün adalet onlarda. bunu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca bu video 450 milyon değilde 100 bin veya 500 bn felan izleseydi şarkıya güzel dermiydiniz onu çok merak ediyorum. Bence 450 milyon kişiye bakarak bu şarkıya güzel diyorsunuz. Sizin bilinçaltınızda kendinizi kandırmaya dair bir önyargı oluşuyor. Ne zaman dönüp kendinize " harbiden okdar güzel şarkımı la?" diye sorduğunuzda 450 milyonun büyüklüğü ,beyninizin şarkının güzel ve eğlenceli olduğuna inandırıyor. Rica ediyorum youtubea girin bakın videolaarı izleiyn bide gangamı izleyin ne gibi bi fark görüyorsunuzki görseniz bile 450 milyon kişili bi fark ?

- - - Eklendi - - -

Hackless ilk türk dünya güzeli keriman ın neden seçildiğini komite başkanı açıklamış bi araştırın yalnız kızın suratına tükürmezsiniz o kadar yani şaibeli :kıskıs:
Onu açıkladılar. Han şu kapalı kız demi? kız 1. seçildğğinde yapılan açıklama şu idi :

Keriman Halis'i birinci ilan eden jüri başkanı; “Bugün Hıristiyanlığın zaferini kutluyoruz. Çünkü bugün İslamiyet bitmiştir, onu bitiren Avrupa'dır!.. Müslüman kadınların temsilcisi, bugün mayo ile karşımızdadır... Oylamaya gerek yok, onu kraliçe seçeceğiz” demişti

buyrun bakın

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt